بازار بورس و ارز دیجیتال

اینم یروزی مثل بورس میشه حالا کی الله اعلم. مگه میشه ی بازار فقط سود بده. اگه اونجوری باشه دیگه همه پولاشونو میخوابونن اینجا نه سر کار میرن نه تلاش میکنن.هر پامپی دامپی داره. البته فکر کنم خیلیا دیس لایک کنن. چون ما ملت ایران فقط دوس داریم چیزایی که دوس داریمو بشنویم حتی ب دروغ.

خنگول مگه ابران

درسته واقعا. ریزش نزدیکه شک نکنین البته برمیگرده ولی خب ریزش هم در کار هست بین راه. به قول شما اگر اینجوری بود که همیشه سود بده کل مردم دنیا دیگه نیازی به کار نداشتن
پول میذاشتن روز به روز میرفت بالا

ادمین تایید کن جان مادرت

داداش برو بخواب دیروقته . مگ الان همه دارن سود میکنن اگ صبر نداری پیشنهاد میکنم بامیادین خداحافظی کنی

خوب دنیا هم همینو میخواد که مردم پولشونو بیارن تو ارز دیجیتال

جمله ( اينم ميشه مثل بورس ) كاملا از روي نا آگاهي بي دانشي مياد
البته اگ منظورت رفتاري ك مردم با بورس داشتن تو اين بازارم دارن كاملا حق با شماست …!

وقتی روز به روز رمز ارزا بیشتر شناخته میشن و بیشتر پول میاد داخلش مطمئنا میره بالا

وقتی یه سری بدون علم میان همین میشه دیگه.

دایی تو بلد نیستی از بورس سود بگیری وگرنه بورس که میگن جای بدی نیست … فقط علمشو ندارین

احیانا معنی بازار دوطرفه میدونید؟

داداش اون بورس ایران بود اینا اصلا معلوم نیست مال کجاست.یکم اطلاعاتتو قوی کن

مثل بورس ایران فقط تو ایرانه
بله اگه اول راه باشه و در حال پیشرفت میتونه همش سود باشه
اندکی صبر سحر نزدیک است

حاجي بورس ايرانو با كريپتو مقايسه ميكني؟
اينجا با صبر كردن سود ب دست مياري
يكي تو اوج خريد ميزنه بعدش ك اصلاح شروع ميشع ميفروشه اونم با ضرر
تو بورس هم اگه علم و اگاهي داشته باشي سودتو ب خداكثر و ضرر رو ب حداقل ميرسوني
دوستان با تجربه هم ميدونن و سفارش ميكنن ب صبر كردن

داداش من كجاي بورس دنيا مثل بورس ما بود كه اينجوري ميگي ؟

دوست عزیز شما یا تحلیلی رو مطالعه نکردید در مورد ارزهای دیجیتال یا کلا با تکنولوژی و عصر جدید فناوری اطلاعات نا آشنا هستین و علم کریپتوکارنسی براتون واژه نامانوسی هستش دنیا داره به سمت جابجایی مرزهای تبادل اطلاعات در تمام زمینه ها میره و برای این قضیه نیازمند عدم وابستگی به دولتها و واحد پولهای سنتی هستش در همین رابطه پیشنهاد میکنم بهتون مطالعه بکنید مطالعه و مطالعه و مطالعه و از سر احساس و عدم اشنایی حرفی رو نزنید که تو هیچی انالیز نشه گنجوندنش

عزیزم این مثل بورس ایران نیستش ک سر مردم رو کلاه بزازه یدفه پولارو چند نفر بالا بکشن این مخصوص ی ملت نیست ک این ی تجارت جهانیه کل جهان تو این بازار هستن اگه فقط برای ایران بود مثل بورس حرف درست بود.

مگه این بازار فقط سود داده!!! اون موقعی که بیست هزار بود اومد رو ۵ عزار موند کجا بودی،لابد تو بورس ایران:joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy: