دوج، کلاهبرداری؟

روی ارزی سرمایه گذاشتید که هیچ پشتوانه ای نداره؟
دوج مدیرش ۵ ساله کناره گیری کرده و بهترین جا برا کلاهبرداریه امثال ایلان ماسکه. چون دوج الان ۰ تمنم بشه هیچ جا نمیتونی شکایت کنی! ولی اتریوم و غیره چرا! دوج ۵ ساله اپدیت نداشته! دوج ی استخر بی نهایته توی سکه ها! معنی جمله اخر رو اندکی میدونن ک مطالعه کردن در نورد دوج ! درسته سود داده اما شرط به خوب بودن در ایندشه؟! خیر. زیاد از این سودا کردن و ۰ شدن پس هداستون به دوج باشه. هیچ هدفی جز پر کردن جیب یسری بزرگا نداره که بموقع همچنان خالی کنن ک تو کفش بمونین. اگه بگن فردا ۱۰۰۰ درصد هم رشد کنه وارد نمیشم! چون به حرفه ای ک دارم بر میخوره! چیزی رو میخرم که هدف داره

الان یعنی اتریوم بخریم؟؟؟؟
:grinning_face::grinning_face::grinning_face:

ببخشید اتریوم یا بیت کوین بیاد پایین کجا شکایت میکنید؟ مگه به شما ضمانت دادن بره بالا و هی به بالا حرکت کنه؟ سند دادی؟ ارز دیجیتال یعنی هویت دارنده فاش نشه لطفا بیشتر توضیح بدین راستی الان ریالمون ارزشش ۲۳ هزار برابر ریخته رفتی شکایت کنی پولتو بگیری؟

بنده خدا تو چکار داری بعضی ها با همین ارز بی نهایت به نون نوایی رسیدن چرا چشم دیدن بعضی چیزها را نداری من خودم دوج ندارم که تعصب بکشم ادمین لطفا تایید کنید

آقا بکش بیرون از دوج تمام کامنتابی ک گذاشتی کردی تو دوج ما .آقا بسه دیگه :sweat_smile:

خخخخ باشه تو خوبي الان ميخاسي بگي خيلي ميفهمي گلابي تو نخر تو برو گوشفندات و ببر چرا

کشک سابیدن به از ارز پاییدن برای تو هموطن

حالا تو چرا میسوزی.

بابا حرفه ای،!!!

خوب حالا این حرف هارا واسه چی میزنی یه عده خرید کردن از شما باهوش ترهستن دارن خوب سود میبرن هفته پیش ۱۰برابرشد خیلی ها سود کردن کسی هم سرشون کلاه نزاشت من بجرات میگم شما یک سنت هم درهیچ جا سرمایه گذاری نکردین فقط ازروی حسادت دارین روحیه بقیه روخراب میکنید من تعجب میکنم ادمین محترم این کامنت هارا اجازه پخش میده

این سوزشت ک تو پامپ ها شرکت نکردی خیلی برای همه واضح هست

سلام دوست عزیز خوب وارد دوج نشو جوری صحبت میکنی انگار شما رئیس دارودستشونی مردم خداروشکر عقل دارن چرا موج منفی میدی دوست عزیز

به تو هیچ ربطی نداره بااین اراجیفت

مرسی از راهنماییتون

میشه بگی پس چرا اینجا وقتت و تلف میکنی؟
بنظرم بهتره بری دنبال زندگیت

جرات خرید نداری سخنرانی نکن این حرف تو رو ۱۰۰ هزار نفر اینجا گفتن هر کسی میترسه خودش نمیاد توی دوج …دوجیها آدمای با دل و جراتی هستن و اینکه هر کی اومده توی دوج سرمایه گذاشته قید پولشو زده یا ۱۰۰ یا ۰ دوج با شوخی شروع شده اما با کسی شوخی نداره ترسوها باید خداحافظی کنن برن توی ارزهای دیگه…این ارز فاندامنتال داره اونم از نوع محبوبیت بین مردم و سلبریتیها دیگه هیچ چی نداره اما واقعا به من خیر رسونده و میرسونه…اکثر تحلیلگرای غربی در مورد دوج نظرشون مثبته و ۱ دلارو واسش نزدیکتر از رگ گردن میبینن…

یه ساعت نشستی اراجیف نوشتی اگه بدبودتواینطوری نمیسوختی

باشه حالا ادامه گلتو بکش

از حرفه ات معلومه چقدر بیکاری که میای اینجا انقدر تایپ میکنی به حرفه ات بر نخوره چیز زیادی میخوری

ایلان ماسک به خاطر سود ، هیچ وقت نمیاد آبروی خودشو ببره. مدافع ایلان ماسک نیستم ولی از این چرندیات به شدت بدم میاد…