توکن شیبا

توکن شیبا اینو یک توکن ERC-20 و کاملا ناشناخته است که هیچ واست پیپر یا اطلاعات رسمی از آن در دست نیست. این توکن پس از توییت ایلان ماسک یک افزایش 300 درصدی را تجربه کرد و از 0.00000002 دلار به 0.00000008 دلار رسید.

تبلیغات این نوع توکن های ناشناخته و پامپ قیمتی آن ها منجر به متضرر شدن مردم فریب خورده توسط این امواج تبلیغاتی و سودهای چشمگیر ذینفعان می شود.

صرافی داره میزنه عمو

اول لیست شدن در هات بیت 50 دلار ازش خریدم دوشبه شد 1300 دلار ، تازه الان که بازار قرمزه شده 533 دلار . آیا به این میگن متضرر؟؟؟ فوش 50 دلار بسوزه چی میشه و لی 50 کجا 500 کجا

دقیقا من سایتش رو خوندم نوشته بود یه سگ رو در نظر بگیرید این توکن مثل قلاده میمونه براش :neutral_face::neutral_face::neutral_face:

من با ۱۰۰دلار ۳۰۰۰دلار تو سودم چیزی زدی داداش چرا الکی مردم رو گمراه میکنی این ارز اینده خیلی روشنی داره تا اخر هفته هم مشخص میشه ادمین تایید کن

دوست گرامی تو دوج کوین همین حرف شما رو می گفتند و وقتیکه 180 تومن بود بنده فریب خوردم وبه خاطر این حرفا نگرفتم، ایلان ماسک یه ابر قدرته وقتی که میخاد 300 هزار نفر رو بفرسته مریخ تا نسل بشر منقرض منشه دیگه از ازاین بیشتر چی میخای،دوج الان رتبه 7 هستش صرفا بخاطر اینکه ایلان روش مانور میده، ما با ایلان ماسک خواهیم موند تا آخرین نفس،

سلام چطوری و از کجا بفهمیم ارز جدید تو هات بیت لیست میشه؟

از اینترنت کپی کردی آوردیش اینجا شیطون؟

والا ما ضرر کردیم ۱ میلیون تومن مون شد ۲۰۰ میلیون نمیدونم کجای دلم بزارم این ضرر رو

عزیزانی که میان اینجا تبلیغ منفی میکنن !
دمتون گرم
دستتونم درد نکنه !
اما بهتر نیست تو کار هم دیگه سرک نکشیم؟ پیش خودتون فکر نمیکنید شاید یک درصدم به شما ربطی نداره که مردم چیکار میکنن؟
اون وقتی که دخالت کردن تو کار مردم میذارید رو اگه به کار خودتون اختصاص بدید حتما رشد قابل توجهی تو حوزه کاری خودتون میکنید.
اگر حسادت میکنید که از سود جا موندید بازم بگردید از این ارز ها هست
اگرم دلسوز مردمید که مرسی، اینجا کسی به زور نیومده، هرکسم اینجاست ریسک از دست رفتن پولش رو قبول کرده
لطفا سرتون به کار خودتون باشه
#بخیل_نباشیم
#کنجکاووووووو_نباشیم
#روزی_دست_خداست