انتقاد از سرمایه‌گذاری در شیبا

واقعا متاسف میشم واسه یه عده از دوستان روی شیبا سرمایه گذاری میکنن ارزی که هیچ اهدافی رو دنبال نمیکنه و مقدار سکه هاش اجازه نمیده رشدی مناسب داشته باشه رو با چه دلیلی واردش میشن این ارز خیلیها رو مالباخته کرده و نیتونه رضایت عموم مردم رو جلب کنه ایلان ماسک هم بارهها اعلام کرده من نسبت به ارز شیبا نظری ندادم و فقط برای پسرم تصمیم گرفتم یک سگ از نژاد شیبا بگیرم وفرصتی شد برای سو استفاده ارز شیبا

مردم میخوان ضرر کنند،به شما دخلی داره؟!پیام هاتو خوندم هرجا رفتی داری به بقیه چرت و پرت میگی
تو که پول نداری بیای توی این بازار مالی بهتره نظر ندی
برو سماغتو بمک

الان اصلا حرفی از ایلان نیست

دوست عزیزی که متاسف میشی من ۱۲ برابر پولمو از این ارز برداشتم هرچقدر که هدفی نداشته باشه یا مثلا سیف مون ۱۰ برابر کرد پولمو این ارزا همه میدونن که شاید بازی باشه ولی سود خوبی میدن شمایی که جا موندی نق نزن این ارزا واسه مثل ما بی پولاست که پولدارمون کرده ادمین عزیز تایید کن

از اهدافش اینه که شب ی سر به خونه تون بزنه

البته که حق با شماست. ولی اینم بگم که من دوماه پیش اندازه ۹۰ دلار خریدم و الان شده ۲۳۰۰ دلار.
این کار شما بیشتر شبیه سم پاشی هستش تا دلسوزی

متاسف نباش من از همین ۵۰ هزارتا در اوردم حسودی نکنین

باز یکی پیدا شد که انرژی منفی بده

تو خوبی گوشتهای خورشت مال تو زودتر میگفتی سوپ بهت نمیدادم

یه سوال حالا دوج خیلی هدف داشته که این بخواد هدف داشته باشه؟؟؟هدف بیت کوین چیه؟بابا برو یه تحقیق کن.هرکی بخواد میخره هر کیم نخواد نمیخره.تازه دوج کوینم که تعدادش نامحدود.من تا همین الانش به خاطر دامپ شیبا ۲۰۰۰ درصد تو سودم عزیز من.مردم خودشون عقل دارن به حرف من و شما نیستن.هر کسی برا خودش تصمیم میگیره.روز اولم که بیت کوین اومد همه میگفتن این چه کوفتیه این چه کلاهبرداریه.
هم وطن التماس تفکررررررر.
پرسود باشین بچه ها:heart::folded_hands:t2: