حسادت به سود دیگران و راهنمایی غلط

باور بفرمایید ما تنها مردمانی هستیم که از سود کردن یک هم وطن دیگه خیلی ببخشید حسادت میکنیم.
شما خوب به رفتار این افراد که تشویق به فروش یا ایجاد ترس میکنند دقت کنید میبینید با یک شوق خاص ارزوی سقوط و ریزش میکنند.
از روی حسادت و تنفر بقیه راهنمایی غلط نکنید. در اینجا سود کنید اگر مازاد بر نیاز بود کمی هم به دیگران کمک کنید.
کوچکترین راهنمایی غلط شما باعث میشه یک شخص یک پدر یک آدم که امیدش به اندک سود اینجاست با ترس تصمیم اشتباه بگیره و سرمایه اش از دست بره. خودتون مدیون نکنید.
ادمین محترم تایید کنید

خسته نباشی دوست عزیز من دوست ندارم هم وطنم ضرر کنه ولی تحلیل من میگه اگرتا۴ ساعت دیگه به ۵۸۶۰۰ برسه احتمال ریزش پایین را داره وهدف جلوگیری از ضرر بیشتر برای دوستان هست ولی تواین بازار باید بر اساس تحلیل خودت کار کنی و احتمالات را در نظر بگیری همگی موفق باشید

دوست عزيز كسيكه منتظر قيمت هاي پايين هست از رو حسادت نيست اون هم ديدگاه و استراتژي خودشو داره ولي من چند روز پيش هم گفتم احتمال خيلي زياد همين ٤٦ ٤٧ ٤٨ نقطه حمايتي مناسبي براي بيت كوين ميباشد . واس من فرقي نميكنه اين نوساناي ريز, چون اهداف بالاتري براي اين بازار متصورم . شما هم استراتژي خاص خودتونو داشته باشين