دریافت ایمیل از Trust Wallet و سوالات امنیتی

سلام دوستان برای من از طرف کیف پول تراست والت ایمیل میاد بهم که چون با چندین IPیا کشور غیر مجاز وارد شدم داراییم در خطره میشه منو راهنمایی کنید و کمکم کنید که باید چیکار کنم؟

اصلا تراست ولت ایمیل نمیفرسته کلاهبرداریه مگه اصلا تو به تراست ولت ایمیل میتونی بدی؟؟؟

سلام دوست عزیز احتمالا میخوان والتتو خالی کنن به هیچ وجه دوازده کلمه را در اختیار هیچ کسی قرار نده اگه می خوای خیالت راحت باشه یه والت دیگه نصب کن ارزاتو به اون انتقال بده

جواب نده میخوان هکت کنن

میخوان هک کنن …رمز کیف پولتو ندی

مگه ایمیل میخواد ازت تراست والت که بعد ایمیل بده بهت :confused:

تراست ولت ک فیلتر شکن نمیخواد ک با چند تا ip بخوای واردش شی، حتما با فیلتر شکن وارد شدی، واسه همون

مراقب باش بلوکه نکنن داراییتو

اهمیت نده کلمه های بازیابی رو نفرستی که پولت رفته. هک شده ایمیلت

هکر هست
چون ایمیلی در والت ثبت نشده

اگر ازت خواست که کلمات بازیابی رو براش بفرستی تا کلمه جدید بهت بده بدان و آگاه باش که کلاه‌برداریه !!
مبادا کلمات بازیابیتو برای کسی ارسال کنی
ولی گاها شده از طرف صرافی مثلا بایننس بخاطر استفاده از آی‌پی‌های مختلف اخطار میاد و میخواد مطمئن بشه که کسی به کیف‌پول صرافی شما دسترسی نداره

کلاهبرداریه ب هیچ عنوان رمز ندید ، امکان نداره تراس والت ب کسی ایمیل بده

کلاه برداریه مگه موقع نصبش از شما ایمیل گرفت که الان به شما ایمیل بزنه یکم فکر کنید این مغزو اکبند نبرید اون دنیا الان ۱۲تا کلمتو میخواد بدشم کله کیفو خالی میکنه برات

سلام احتمالا از فیلتر شکن رایگان استفاده میکنی ، صرافی بایننس آی‌پی ثابت میخواد

کلاهبرداریه هیچ کاری نکن

تراست ولت اصلا ایمیل نمیخواد برای ثبت نام. چطور حالا ایمیل زده ؟ کلاهبرداریه اونا ۱۲ کلمه بازیابی رو میخوان بفرستید تا خالی کنن کیفتون رو. جواب به ایمیل ندید و نگران نباشید

از وی پی ان ای پی ثابت استفاده کن

برا منم اومده فعلا ک نبستن اکانتمو

اصلا اعتماد نکن کلاهبردارن

مگه موقع باز کردن کیف پول تراست ولت ایمیل دادین که از طرف ولتتون پیام بیاد.اینها کلاهبرداری هست مراقب باشید