دوستان محترم بیت و تمام ارزها یک اصلاح خوردن و منتظر اصلاح بعدی باشید، قراره در دومرحله اصلاحی: مرحله اول تا 40 بیاد و مرحله دوم تا 27 بعد از اون دیگه میره و به مسیر اصلی رشد قرار میگیره تا 600 هزار دلار، توی این تایم فقط صبر کنید. بیت تا مرحله رشد نهایی بالا میره و به یک ثبات میرسه با رنج نوسان کاملا معمول و در محدوده خارج از افت و خیز خطر ساز برای بازار ارز جهانی، مرحله اول این اصلا استارت شده، تاریخ اصلاح دوم کاملا نا معلومه ولی صددرصد صورت میگیره
اینجوری که شما میگی کاش سه مرحله بود مرحله سوم فکنم یه میلیون میشد همه میتونستیم بخریم
از کجات در اوردی
ینی خود ایلان ماسک هم جرعت نمیکنه بگه صد در صد ولی تو گفتی دمت گرم
نه جون من میاد رو ۱۰
بابا شماها دیگه کی هستین.خودتون پاره هم کنید نمیتونید با حرف های پوچتون روند این مارکت رو تغییر بدید.
جز اینکه باعث بدبختی هم وطنت میشی.
حالا چه اصلاح چه صعود
من موندم چرا این ناظر محترم، بیانات اوسکلی مثل شما رو تائید میکنه
صنعتی زدی یا سنتی مرحله اول تا ۴۰ مرحله دوم تا ۲۰ خدایا چه کسانی وارد بازار کریپتو شدن:grinning_face_with_smiling_eyes:
شما اصول اولیه بازار رو بخون ، حمایت و مقاومت ببین چیه ، بریزه تا اونجا بیاد برگشتش رو ۶۰ هزار مصیبته چه برسه اون عددی که شما میگی. فیلم هندی که نیست
اگه به تحلیل باشه تاحالا ملت بیچاره شده بودن..میبینین که جواب نمیده و همه رو شگفت زده میکنه بیت:grinning_face:
روي ٤٣ فروختي :)))))
چقد مزخرف میگی آخه از کجا میدونی تو ، ما که بیت نداریم ولی توی حلزون نمیدونی دیشب چی خوردی از کجا خبر داری بیت چ میشه
درود
لطفا کارشناسی کنید
این اصلاح رو که دیدی عزیز، حالا منتظر بعدی باش خواهی دید، اگه نشد بعد بیاید بگید که بنده اشتباه عرض کردم
این تحلیل نیست، تصمیم صاحبان بزرگترین بخش این ارز هست
برو دوتا سرچ کن میفهمی جریان رو