فرصت خرید در ریزش بازار

آقا یه سوال ادمین جان من تایید کن مرگ من تایید کن تو ترون لینک برام یه مسیج اومده که ارز USDZ به تعداد 50000 تا اومده بعد یه لینکی داده که اینه usdz.live گفته میتونی به ترون تبدیل کنی بعدم گفته هر ارز ده تا ترونه فقط گفته باید ولتتو وصل کنی اساتید محترم و کاربلد بگن اصلا این چه ارزیه و تبدیلش کنم اگه ولتمو بزنم هک نمیشم یکی راهنمایی کنه…
ادمین هزاربار مسیج گذاشتم منو کفن کنی تایید کن…

استاد اینها پروژه های کلاهبرداری هست داخل تراست ولت هم از این ارزها میاد کافیه وصل بشی به سایت با کیف پولت خداحافظی کن

به نظر من این جور پیاما وسوسه کنندس به هر حال انتخاب اینکه چیکار کنی فقط با خودته یا بدست میاری یا از بین میبری که دومی من میگم یک درصد احتمالش بیشتره

تمام ارزاتو از اون ولت انتقال بده به اتمیک که هم امن تره و هم کیف بهتریه نسبت به ترون لینک( البته به نظر من) بعد سنگ مفت گنجیشک مفت، کاریو که گفته بکن و اگه هک شدی که یارو زده به کاهدون ولی اگر هم واقعی بودن همونم انتقال بده و دیگه از اون ولت استفاده نکن. بهترین کار به نظر من همینه.
موفق باشید . لطفا تائید کنم ادمین جان.

اینکار انجام ندین خیلی خطرناک است قطعا هم میشی

بنظرمن از خیرش بگذر و بیخیالش شو ، اینا همش کلاهبرداری و کار هکرها هست ، و گرنه مگه کسی الکی ارز به کسی میده !
ساده نباش. من اینجوری فکر میکنم.
باز خودت تحقیقات بیشتر انجام بده.

سلام اطلاعات خودتون رو به کسی ندین هیچکس حتی یک ریال به آدم.نمیده

اينا ي گروه هستن براي خالي كردن كيف پول شما…
دوست عزيز اينا سر رفيق من اومد و كيف پولشو ب ارزش 12هزار دلار خالي كردن