دوستان در سبد پیشنهادی که چند هفته قبلتر منتشر کرده بودم اگه یادتون باشه اعلام کرده بودم پنجاه درصد از کل سرمایه رو ارز ریپل قرار بدید که درنهایت تا خیلی از دوستان بااینکه سبد هدف بلندمدت و میان مدت داشت به راحتی در محدوده قیمت هشتاد وپنج سنت میتوانستن سیو سود کرده تا دراصلاح دوباره ورود داشته باشند..
اما دوباره در دو سبد پیشنهادی ریپل اعلام کردم از همین رو برا دوستانی که میخوان ورود داشته باشند عرض میکنم از نقطه شکست در قیمت 0.68 دلار ریپل نزدیک به ده درصد کاهش داشت و به قیمت فعلی 0.61 دلار رسید
فروشندگان در سطح 0.62 فیبوناچی اصلاحی عبور کردنددرتکنیکال شکست زیر سطح 0.50 فیبوناچی اصلاحی نشاندهنده ضعف در روند خواهد بودبنابراین دوستان باید نسبت به کاهش قیمت فعلی ناظر باشند تادر محدوده به نظر آمده یعنی 0.56 تا 0.45 ورود داشته باشند و دوباره سبدخود تکمیل کنند
در صورتی که فشار فروش همچنان ادامه داشته باشد قیمت ریپل میتواندحدودهشت درصددیگه کاهش پیدا کنه تا به حمایت اعلام شده و مهم 0.56 دلار که با سطح 0.786 فیبوناچی اصلاحی همپوشانی داره برسه که از دست دادن این حمایت به معنای رسیدن به قیمت 0.45 هست
البته در نمودار تایم فریم روزانه شاهد کندلهایی با سایههای بلندهستیم که نشون میدهد خریداران با توجه به کاهش قیمت وارد بازار شدهانداین افزایش تجمع خریداران میتونه روندنزولی فرسایشی کند
دوستدار شما وایتشدو🙏