🔴سقوط بازارِ کریپتو🔴

سلام دوستان وقتتون بخیر، قبل از هرچیز عرض کنم :pushpin:

این تحلیل بیت کوین نیست، و تحلیل کل بازار کریپتو با نماد

هستش که حجم و تغییرات کل کریپتو مارکت رو $Total

نشون میده،ازونجایی که “ارز‌دیجیتال” ساپورتش نمیکرد مجبور شدم بیت رو بزارم،بنده فعالیت خاصی اینجا ندارم ولی به دلیل محتمل بودن این اتفاق،نیاز دونستم این اطلاعات تحلیلم رو با هم وطن ها به اشتراک بگذارم

بخاطر استفاده از گوشی و چون میخواستم وضعیت حال☑️

بهتر مشخص باشه تایم فریم پایین دو ساعته تصویر نمودار رو گذاشتم، تصویر دیگه از تو تایم فریم بالاتر میزارم در آخر که دید باز تری هم داشته باشید نسبت به کل،

مهمترین بخشِ قضیه شکسته شدنِ الگوی پرچمِ ریزشی :white_check_mark:

که ۲۵۰ روز عمرش بوده (عدد زمانی فیبوناچی) هستش،

ولی من از تایم فریم پایین شروع میکنم؛

قیمت الان داخل تایم فریم ۱ساعته داخل یه وِدجِ برعکس هستش که با رنگ صورتی مشخص کردمش و این ودجِ برعکس خودش یه پولبک بعد از شکست الگوی پرچم ریزشی حساب میشه!! (الگوی پرچم با رنگ قرمز نشون داده شده) پس واقعا نمیشه به شکستش از بالا دل بست،

غیر از این، این ودجِ برعکس داخل به الگوی مثلث برعکس هست که با رنگ سفید و محدوده مشکی نشون داده شده و در تایم فریم ۳ساعته مشخص تر هستش، و این مثلثِ دومی بزرگتر به کف رسیده، (در خوشبینانه ترین حالت یه ضلع دیگه به سقفش،که میدرنج الگوی پرچم هم باشه میره و بعد میریزه که بعیده)

جمع شدنِ این چند الگوی قوی باهم و شکستنشون :black_small_square:

به صورت همزمان فشار فروش فوق العاده ای رو میتونه داشته باشه! که نتیجش میتونه یه سقوط باشه که قبل تر محتمل دونستمش.

و در تایم فریم بالاتر، روزانه یا چهار ساعته، الگوی پرچمه🟥 یک مثلث احتمالیِ بزرگ قرار داره که با رنگ نارنجی/محدوده ! زرد نشون داده شده.

و شکست الگوی پرچم اشاره شده مسیرش میتونه حمایت مهم اول یک ت باشه که با رنگ سبز نشون دادم، و در نهایت به کف مثلث بزرگی که اشاره کردم (نارنجی رنگ/محدوده ز)

برسه که میشه محدوده۷۱۵بیلیون دلار.

احتمالا خیلی از دوستان نمیدونند خود نماد توتال که :warning:

بررسی کردیم قابل معامله کردن نیست (حداقل تا جایی که خبر دارم :slight_smile: ولی این تحلیل،این تارگت ها و … خبر فوق العاده بدی میتونه باشه برای کل بازار،نتیجش میتونه سقوط ارز ها باشه، و در بهترین حالت ارز هایی مثل ریپل و..که تایم صعودشون بود و بولیش بودند رو متوقف کنه حداقلش و متحمل ضرر.

:man_bowing:در آخر یادآوری میکنم خدمتتون که بنده اهل پست کردن تحلیل نیستم و صرفا معامله گر هستم، و طبیعتا گوی جادویی هم ندارم و همچنین توانایی پیشبینی، صرفا تحلیلم و اطلاعاتی که داشتم رو باهاتون به اشتراک گذاشتم که تا جای ممکن و ناخواسته متحمل ضرر نشید!

در آخر اسکرین شات از چارت در تایم فریمِ بالاتر میزارم که دید بازترین نسبت به قضیه داشته باشید و توضیحات قابل درک باشه، موفق باشید🤞