به روز رسانی شماره 2

خب دقیقا طبق بررسی چند روز پیش که گفتیم انتظار یک حرکت سنگین ریزشی به زیر ناحیه 1688 رو داشتیم و گفتیم انتظار خرید بلند مدتی بین 1620 الی 1650 برای بازار فراهمه و در همون ناحیه قیمتی هرکی ورود کرده باشه بسیار کاره خوبی کرده که همین اتفاق هم افتاد قیمت دقیقا از سطح 1624 برگشت خیلی خوبی داشت در تایم فریم 4 ساعته،اما باید این رو هم در نظر گرفت که همچنان بازار میتونه حال خریدار های عجول رو بگیره.این بستگی به این داره که شما میخوای یک خریدار تهاجمی باشه با ریسک بالا یا یه خریدار محتاط باشی و ترجیح بدی دیرتر اما خیال جمع تر وارد بازار بشی، سناریو خرید با ریسک کم به این صورت هست که کندل نزولی بلند و پرقدرتی که به زیر 1688 سقوط کرده پس گرفته بشه،یعنی با توجه به رنجی که تو تصویر مشخص کردم انتظار دارم بره و بالای 1752 رو با قدرت بزنه در این صورت من حتما در اصلاح برگشتی قیمت میتونم یک خرید با احتمال برد بالا داشته باشم و دیگه انتظار ندارم قیمت برگرده به زیر عدد 1624،پس احتمالا من خرید در کف ترین حالت ممکن رو از دست دادم در حین اینکه بازار شدیدا در ناحیه بسیار مناسب برای خرید هست اما نیم نگاهی به 1587 هم دارم فقط در یک صورت میتونه به اون عدد برسه اونم اینه که قیمت از عدد 1717 برگشت قاطعانه داشته باشه یا به عبارتی ناتوان باشه از اینکه که کندل نزولی پرقدرت خودش رو بازپس بگیره،در حال حاضر شرایط بازار خوبه و به نظرم با توجه به دیتای قبلی که در اختیار دوستان گذاشتم برای خرید بلند مدت (3 ماه) ناحیه بین 1620 تا 1650 ناحیه جذاب و ارزانی هست یعنی به عبارتی اگر شما در این نواحی خرید کنی گرون نخریدی و این نکته حایزه اهمیته به خصوص برای دوستانی که فقط به چشم سرمایه گذاری و هولد کردن به بازار نگاه میکنند،کلام آخر اینکه حواستون باشه ما آخر هفته هستیم و بیخیال شنبه و یکشنبه ها بشید چون ممکنه دیتای فیکی به شما بده و اونوقت با باز شدن بازارهای جهانی حال گیری کنه،بزارید شنبه و یکشنبه های بایننس و برو بچ حالشو ببرن :)) اگر شد در روز تعطیلی دیتای آنچین قرار میدم تا بررسی کنیم بزرگان بازار هم با ما هم عقیده هستند یا نه.موفق باشید