سلام به همه دوستان من ۴۰ تومن خرید زدم بنظرتون تا چند وقت صبوری کنم الان بدجور تو ضررم نمیدونم چرا استرس گرفتم اینقد اکثرا هم فقط منفی میگن تحلیل درستی کسی داره استفاده کنیم ممنون از همگی
تا شب یلدا به ۵۰۰ تومن میرسه انشالله
نگران نباش
دوست عزیز من رو 44 خرید زدم بعد با خرید پله ای میانگین کردم 39 شما تا تیر ماه صبر کن من بهت قول میدم دوبرابر میشه پولت به خدا بسپار فقط
دوست عزیز اگر وینک داری نگه دار برای ۱ سال دیگه ، حداقل ۱۰ سنت رو میبینه
تا 7 ماه دیگه صبر کن یه سود خوب بگیر …
داداشم جای نگرانی نیست اگه دلشو داری فقط 3 ماه صبوری کن مطمعن باش تا سه ماه دیگه کمه کم 2,بار پامپ میشه فقط صبوری کن چرا اینقدر راحت میگم چون بازار ارز هی تکرار میشه و این تکرارها روز به روز با زیاد شدن کاربرها تکرارش نزدیکتر میشه تا برج 6 ساله قبل این پامپ شدنها هر 3تا4 ماه یکبار تکرار میشد اما الان میبینیم ارزی مثله دوج تو 3 ماه 2 بار پامپ اساسی شد باز خود دانی من از تجربهام تو بازار نه چندان دوره ارز گفتم امیدوارم مفید باشه
داداش فقط صبر
به نظر من بزار تو کیف پولت باشه برو سال دیگه برگرد لذتشو ببر
نیازی نیست همش چک کنی ببینی بالا رفته یا پایین اومده
فقط صبر و دید بلند مدت داشته باش
ادمین جان تایید کن
نگهدار نترس دوست عزیز
حداقل 2 ماه
من رو چهل و هفت خریدم☹️رو هفتاد دو رفت طمع کردم نفروختم. الانم مجبوریم صبر کنیم
سلام تا بازیهای المپیک صبر کن از صبر شکیبایی خودت لدت میبری دقیقا ۳ ماه مانده تا بازیهای المپیک وینک برسه به اوج
اگ میتونی هر پایینی ک میده رو بخر
اگ ن ک هلد کن نترس
استرس نگیر ، دل شیر داشته باش ، این ارز تا جایی که من اطلاع دارم رشد اصلیش مال اذر و دیماه باید باشه به قیمت پنج تا شش سنت هر واحدش
دوست عزیزاگرهفته قبل رونگاه می کردی یه افت شدیدی داشت چنین ارزهایی بایددردرازمدت روش حساب کنی.البته ازاین هم نگذریم ارزیه بازارریسک پذیری هستش.شایدتوهمین هفته یه رشدخیلی خوبی داشته باشه.معمولا چنین ارزایی بایدبلندمدت سرمایه گذاری کنی.منم مث شما.فقط یه کم حوصله لازمه.پرسودباشی دوست عزیز
من رو هفت خریدم رفت تا قله نفروختم😑
امشب احتمال داره به ۴۰ تومن برسه بخاطر حجم معامله ای ک داره میخوره صبر تو این بازار خیلی جواب میده انشالله پرسود باشید