تحلیل جیم کرمر در مورد دوج کوین

جیم کرمر: دوج کوین نمی‌خرم

جیم کرمر، سرمایه‌گذار معروف بازارهای مالی، امروز در مصاحبه با خبرگزاری استریت، نظر خود را در رابطه با دوج کوین اینگونه بیان کرد:

متاسفم، قرار نیست دوج کوین بخرم، بلکه فروشنده آن هستم.

این درحالی است که تحلیل‌گران زیادی نسبت به رشد شدید دوج کوین در روزهای گذشته هشدار داده‌اند. گری شیلینگ، تحلیل‌گر مالی برجسته در هفته گذشته هشدار داده بود که دوج کوین ممکن است پایان ناخوش‌آیندی داشته باشد.

جیم کرمر: دوج کوین نمی‌خرم

جیم کرمر، سرمایه‌گذار معروف بازارهای مالی، امروز در مصاحبه با خبرگزاری استریت، نظر خود را در رابطه با دوج کوین اینگونه بیان کرد:

متاسفم، قرار نیست دوج کوین بخرم، بلکه فروشنده آن هستم.

این درحالی است که تحلیل‌گران زیادی نسبت به رشد شدید دوج کوین در روزهای گذشته هشدار داده‌اند. گری شیلینگ، تحلیل‌گر مالی برجسته در هفته گذشته هشدار داده بود که دوج کوین ممکن است پایان ناخوش‌آیندی داشته باشد.

سلعت۷:۵۴

چرا همه چیو دوبار نوشتی؟ به درک که نمیخره هر چی داره بفروشه بر و بچ خودمون میخرن ضمنا هر دو بار اشتباهی نوشتی گذشته باید مینوشتی آینده کسی راجع به گذشته هشدار نمیده مثل اینه من بگم مواظب باش دیروز بلائی سرت نیاد!!!

با این چرت و پرتای دروغی میخان دوباره بیارن پایین خودشون بخرن هر سری یه تبلیغات چرت میزارن بعدا هم از همه بیشتر پرواز میکنه

این ارز کمی صبر کنی میبینی که چه طوری تا سی دولار میرسونه