آیا تمام مسیر معامله گری فقط تحلیل تکنیکال است؟؟
چرا فقط با دانستن تحلیل تکنیکال نمیشه در بلند مدت، موفق و سودآور بود؟؟
ابتدا توضیح تکنیکالی نمودار بالا و سپس توضیح در مورد سیستم معاملاتی

آیا تمام مسیر معامله گری، فقط تحلیل تکنیکال است؟؟
قسمت اول: تحلیل تکنیکالی نمودار بالا و تعبیر و تفسیر نشانه های حجمی
در اینجا یک میله حجمی خیلی بزرگ قرمز میبینیم، بعد از میله های حجمی خیلی بزرگ، احتمال اصلاح قیمت وجود داره؛ تو اینجا شاهد اصلاح قیمتیم و قیمت رشد کرده تا روند نزولی رو تعدیل و اصلاح کنه.
دقت کنید که احتمال داره قیمت اصلاح بشه و گرنه در جاهایی از نمودار بعد از میله حجمی خیلی بزرگ همچنان هیچ اصلاحی صورت نمیگیره.
اونایی که با فلش سبز علامت زدم کندل سبز، کندل قرمزو اینگالف کرده و حجم سبز هم بیشتر از حجم قرمز شده، تو این حالت احتمال افزایش قیمت وجود داره.
افزایش قیمت تا کجا: قیمت تا اونجا میتونه صعود کنه که لگ نزولی از اونجا شروع شده بود. حد ضرر هم کمی پایینتر از پایینترین شدو.
رو تصویر نقطه ورود و تارگت و حد ضرر رو مشخص کردم.و اما تمام اینهایی که گفتم تحلیل تکنیکال بود، قرار نیست همیشه تحلیلها مسیر درست نشون بدن و گرنه همه با اطمینان تحلیل میزنن و پولهای کلان پارو میکنن.
یک سیستم معاملاتی موفق شامل وین ریت اون روش تحلیلی و ریسک به ریوارد متناسب با همون وین ریت و مدیریت ریسک هم هست.
(( دانستن وین ریت و بعد معامله های متناسب با همون وین ریت میشه مدیریت سرمایه))
قسمت دوم:
#مهارت_معامله_گری و داشتن #سیستم_معاملاتی : یعنی اینکه اولا میزان وین ریت این روش تحلیلی رو با چند صد تا تست دمو، بدست آورده باشیم مثلا اینو بدست آورده باشیم که با این روش تحلیلی ۴۰درصد اوقات، قیمت طبق نقشه ما پیش میره یعنی به تارگت میخوریم و سود کسب میکنیم، ۱۰ درصد مواقع اوردر اجرا نمیشه، ۱۰ درصد مواقع قیمت تا نصفه میره و زمانیکه حد ضرر رو به نقطه ورود منتقل کرده ایم معامله ما بدون سود و بدون ضرر بسته میشه و ۴۰ درصد مواقع حد ضرر میخوریم.
دوما: بعد از وین ریت، نوبت اینه که با توجه به وین ریت، میزان ریسک به ریوارد ما چقدر باید باشه تا در درازمدت سودآوری خودمونو حفظ کنیم و ترازنامه حساب، مثبت باشه نه منفی.
باید جلوی نشت سرمایه رو گرفت و جوری کار کرد که سرمایه رشد کنه.
سوما: مدیریت ریسک هم انجام بشه. من این موقعیت رو اوردر نمیذارم و پوزیشن لانگ نمیگیرم چون طبق مدیریت ریسک، معاملات خلاف روند ریسکشون زیاده و در دراز مدت به حساب معاملاتی آسیب میزنه و تراز منفی ایجاد میکنه.
الان روند نزولی حاکمه، پس صبر میکنم قیمت بره بالا و مجددا بررسی میکنم اگه شرایط اوکی بود، اوردر شورت میذارم.
لینک کانالم @volume_tradingg