روانشناسی بازار: چرا سیگنال صعود؟؟؟
این تحلیل قبلی من در مورد بیت کوین هست و حاصل دیدگاه خودم بوده. https://arzdigital.com/ideas/5566007
میخوام بررسی کنم چرا اونایی که تو کار سیگنال هستن، مدام از صعودی بودن بازار حکایت میکنن؟؟
طی هفته های قبل تمام سیگنال فروشها سیگنال صعود بازارو میدادن و الانم دست بردار نیستن بازم تحلیلهایی که نقاشی میکنن بعد از میزان اصلاح کم، همچنان انتظار قیمت بالای ۳۰،۰۰۰ برای بیت کوین دارن.
یه چیزی رو قبول دارم، هیشکی نمیتونه با اطمینان و با قطعیت بگه جهت بازار این شکلی خواهد شد شاید نظر طرفداران صعود، درست باشه و من اشتباه کنم.
ولی یه چیزی برام عجیبه، اینکه چرا سیگنالها و همه سیگنال فروشها مدام از روند صعودی بازار حکایت میکنند؟؟ آیا این نکته عجیب نیست؟؟
همه تحلیلها هم تقریبا مثل همن، معلومه از چند منبع محدود برداشت میشن، گویی اونا حال و حوصله اینکه خودشون تحلیل بزنن رو ندارن و شاید علمشو ندارن.
و اما بنظر من چرا سیگنال فروشها مدام از روند صعودی حکایت میکنن؟؟ احتمالا به این دلیل که کامیونیتی و تریدرها خواهان این موضوع هستن و اکثر افراد در پی این هستن که قیمتها همیشه صعودی باشه و اونا هم طبق سلیقه و خواست اکثریت، حرکت میکنن. شما بری بازار اون کفشی که اکثریت میپسندن رو همه جا خواهی دید،مدل تیشرت هم همچنین وحتی رنگ لباسها.
تو همین صفحه تحلیل ارز بعضیا رو میشه دید که دید تحلیلی خودشونو ندارن و معلوم نیست از یه جای دیگه کپی میکنن یا چی؟
ولی بعضیا هم معلومه خودشون تحلیلگرن.
لازمه یه توضیح در مورد تحلیل بگم: تحلیل در کلیه بازارهای مالی یعنی : بررسی حالات مختلف و ارائه حالتی که " احتمال " بیشتری داره.
حالا چهار نفر میان فقط میگن میریزه یا صعود میکنه بعدش میان میگن دیدید گفتن و ... اینا رو جدی نگیرید.
تحلیل منطق داره، باید مشخص باشه بر چه اساسی هست ، تکنیکال ؟ فاندامنتال ؟ روانشناسی بازار و...
تحلیل یعنی احتمال بیشتر!
جهت موفق شدن، دیدگاه ویژه خودتونو داشته باشین و از اشتباه بودن نظرتون نترسید، نگران نباشین هیشکی نمیتونه همیشه تحلیلهای درست و هم جهت بازار داشته باشه حتی اونایی که میلیونها دلار از این بازار پول درمیارن، اونا هم دچار خطا و اشتباه میشن. همینکه دیدگاه خودتونو داشته باشین به جرات میتونم بگم از ۷۰درصد جمعیت راه خودتونو جدا میکنید. جمعیتی که مدام دنبال نشانه های صعودی هستن.
لینک کانالم @volume_tradingg