تبدیل شیبا به اتریوم در تراست ولت با موبایل

لطفاکساییک توبورس بودن اینجانظرندن خواشا باخاک یکسان نکنیداونجاضرردادین لطفا فقط نگاکنید

خیلی طرز فکر سطح پایینی دارین متاسفانه.انسانیت کجا رفته

همچین فاز برداشتی یکی ندونه فکر میکنه بیل گیتسی چیزی هستی. اونایی که تو بورس بودن مطمعن باش از تو یکی بیشتر حالیشونه. حداقل دوتا کندل میشناسن. تو چه فازی برداشتی😂
اومدی هرچی خریدی رفته بالا فازم بر میداری دقیقا مثل اونایی که تو زمان صعود بورس میومدن فاز بر میداشتن:joy::joy:

اینایی که میگن اینجا بورس نیستو با بورس یکی نکنید شک نداشته باشید خودشون مالباخته بورس هستن

من خودم اولا به هيچ وجه به اين حكومت اعتمادي ندارم و نداشتم كه برم تو بورس .از همون بچگي هرچي گفتن انجام بديد رو از عمد عكسش رو انجام ميدم .
به نظر من فرمايش اين دوست ما كاملا درسته .كسي كه ٤٢ ساله مثل گاو هر بار به يه عده اعتماد ميكنه و ميگه شايد اينبار شد ،حق اظهار نظر كه هيچي ، حق زندگي كردن هم نداره .اينا همونايين كه اگه فردا اعتراضي بشه ، باز حكومت مثل گاو گولشون ميزنه و ميان تو خيابون ميزنن به ما .خدا را شكر كه پولشون تو بورس رفت .انشالله بيشتر از دست بدن

این حرفای الکی چیه میزنی اخه؟ کیه که ضرر نداده باشه؟
تو خیلی زرنگی کلاه خودتو بچسپ‌ دخالتش به تو نیومده کی چکارس و کجا ضرر داده .

ادم‌از خود راضی

جوری حرف میزنی هر کی ندونه فک میکنه نهنگی ۱۰۰ تومن گذاشتی با بدبختی تازه فهمیدی ارز چیه اومدی راجب بورس حرف میزنی شما ۲ ماه دیگه خودت میری بورس ایران میخری باز نگاه کن حالا ناظر جان تایید کن دارن بی احترامی می کنند