ریزش بیت کوین و پولبک

سلام دوستانی که بلد هستن لطفا کامل برام توضیح بدهند چون نیاز شدید به یادگیری این مرحله دارم
من کامپیوتر ندارم وبا گوشی میخوام شیبا را به اتریوم در تراست ولت تبدیل کنم خواهشا دقیق بهم بگین ممنون از همه،

آقا من هم از این موندم که یه عده معدود اخیرا چقدر به فکر مردم هستن ومدام ارز های دیگه رو پیشنهاد میدن که بخریدوسود کنید …من اگه نخوام شماها ارزهای دیگه رو اینجا پیشنهاد ندید کی رو باید ببینم

از قدرت درونت استفاده کن

بهترین کار همین متنو تو مترجم گوگب تبدیل به انگلیسی کن برو تو یوتیوب یاد بگیر

خوشکل من یادگیر عیب نیست اما نادانی عیب است زمانی که من 10 میلیارد واحد به 2000 هزار دلار خریدم از قدرت درونم استفاده کردم والانم 10 برابر توی سودم
دلیل یادگیری هم اینه که میخوام به موقع که توی قله هست 1 میلیارد واحدشو بفروشم وبرم یک لب تاب که شاید به خوابشم نبینی بخرم

Its non of your bussiness

شیبا رو تو تراست بزن.بزن روی گزینه more.بعد گزینه trad رو بزن .شیبا بالا واتریوم پایینه.مقدارشیبا رو واردکن.معادلش اتریوم میزنه.بعد گزینه swap.بعدش هم send

سلام از دپ تراست ولت، یونی سواپ ایکس چنج و انتخاب کنید.. قسمت بالای صفحه باز شده اتریوم هست توکن پایینی رو شیبا انتخاب کنید. علامت فلش رو کلیک کنید
شیبا بالا قرار می گیره و اتریوم پایین .. ابتدا Approve باید کنید حدود ۵ دلار هزینه داره سپس سواپ … موفق باشید