تحلیل میان مدتی اتریوم:
تو چند تا تحلیل اخیر مدام اشاره کردم که روند نزولی میخواد شروع بشه و البته بعضی عزیزان اصلا به مذاقشون خوش نیومد و دیسلایک زدن.
کف تخمینی هم حداقل یک هفته صبر میکنیم و روند قیمتی رو زیر نظر میگیریم تا ببینیم چی پیش میاد ولی محدوده های تکنیکالی که قیمت احتمالا تا اون محدوده ریزش میکنه محدوده ۱۳۵۰ - ۱۴۰۰ و محدوده ۱۲۶۵ میباشد.
هر کدوم از این قیمتها رو با توجه به خط روند و پرایس اکشن و نیز بر اساس ولوم پروفایل در تایم روزانه، مشخص کردم.
این روند صعودی طی ۹۲ روز رشد کرده و به این مرحله رسیده، پس کاملا طبیعیه که حدود یکماه نیز روند نزولی حاکم باشه و البته در داخل روند نزولی، روندهای کوتاه مدتی رشد یا روند رنج خواهیم داشت. در حال حاضر من انتظار اینو ندارم که قیمت از همینجا برگرده بالا و صعودی بشه چون طبق حجم، فروش گسترده صورت گرفته و بازار به مرحله اشباع خرید رسیده ولی اینم در نظر بگیرید که تو بازار هر چیزی احتمال وقوع داره.
#هشدار #سلب_مسئولیت : دید تحلیلی خودتونو از چارت داشته باشین و تحلیلهای دیگران رو فقط بعنوان یک مسیر احتمالی که درست و غلط بودنش، مشخص نیست در نظر بگیرین.
این کانالمه @volume_tradingg در مورد آموزش تحلیل حجمی تا خودتون یاد بگیرید و ماهیگیری کنید ، حجم تنها جایی است که مارکت میکر و نهنگها قادر به پنهان کردن رد پای خود نیستند