ما در چرخه بعدی بازار صعودی هستیم

به نام خدا.سلام و عرض تبریک به مناسبت سال جدید. قبلا در مورد تصویر بالا توضیحاتی داده بودم.برای یاداوری عرض میکنم ما پس از هر سیکل صعودی در سالهای قبل اصلاح کمتری نسبت به اصلاحات سیکل های قبلی رو شاهد بودیم.از طرفی اصلاح از سقف 19000 دلار سال 2017 تا کف ماژور محدوده 3000 دلار در سال 2018 طی 364 روز انجام شده و شباهت اصلاح از سقف 69000 دلار سقف ماژور 2021 میلادی تا محدوده 15000 دلار سال 2022 که برابر 364 روز است رو شاهد هستیم.نکته دیگری که میخواهم به اون اشاره کنم.به دایره قرمز  و مشکی درون تصویر توجه کنید.در دایره قرمز رنگ قیمت زیر ناحیه مقاومت سنگین6000 دلار  با واگرایی منفی در ار اس ای مواجه بود.در دایره مشکی (قیمت حال حاضر) هم قیمت زیر مقاومت سنگین 30 هزار با واگرایی منفی ار اس ای حضور داره.خیلی جالبه که بعد از گذشت حدود 5 سال این تشابه در ساختار موازی شده است با برابری تاریخ قمری در هر دو .به بیانی ساده تر ما در دایره قرمز اواخر شعبان و اوایل رمضان به لحاظ تاریخ قمری حضور داشتیم.و در دایره مشکی هم درست جایی در اواخر شعبان و اوایل رمضان قیمت در حال نوسان است.پازل صعودی که هر روز تکه ای از اون پدیدار میشه و تکرار تاریخ رو پررنگ تر میکنه.اینکه اصلاحات در دوسیکل بعد از یک سال به پایان میرسه و از طرفی بعد از گذشت 5 سال قیمت زیر ناحیه ی مقاومتی به یک شکل و در یک تاریخ قمری حضور داره به نظر من رندوم و تصادفی نیست.