درخواست تحلیل

خداوکیل بذارسن یه کارشناس درست حسابی نظر بده بابا مردمو الکی بدبخت میکنین با سیگنالای غلطتون منجمله خودم که توی ضررمو دارم میبینم بقیه ی ارزها چطور دارن رشد میکننو این ارزش همش درجاو پایین میاد
خب اگه رشد داره ی تحلیل خوب بدین اگه نداره بکشیم بیرون این همه ارز خوب هست مثل eter-ada-xmr-xtz-hot-iost-mdt-one

همین که اتر میگی ارز خوب معلومه هیییچ حالیت نیس

سلام داداش ببین ریپل یه ارزی هست که شما نمیتونی تشخیص بدی که چه موقع میره بالا به خاطر اینکه هنوز تو دادگاه هست .ولی اگه بخوای سه ساله سرمایه گذاری کنی مطمئن باش نتیجه میگیری . اگه میخوای سود مطمئن داشته باشی به نظرم کاردانو و ریپل در آینده بهترین هستن xlm رو هم داشته باشی بد نیست چون هنوز پاف نکرده. به نظر شخص خود من اتریوم هم خیلی پیشرفت میکنه و این پیشرفت نزدیکه

خب بزرگوار تویی که از سیگناله بی‌اساسه اینو اون گله‌مندی و تو ضرری،چرا آخره متنت ، نامه صدتا ارز رو برا خرید نام بردی؟درضمن الان کله بازار تو اصلاح و رونده نزولی هستن و این ریپل خوب مقاومت کرده و خبرایه خوبی هم توراهه.هرکی هر نظری که اینجا از دیدگاهش خوبه میذاره حالا چه از لحاظ تکنیکالی و چه از نظر احساسی و هیچ سیگناله خرید و فروشی در میون نیس.کلام آخرم اینکه وااااای به حاله اونایی که با سیگناله اینو اون وارده خرید و فروشه ارزی میشن.پرسود باشین.ادمین جان کامنته منو عنایتی بفرما تایید کن🌹