بروز رسانی تحلیل btc/usdt

به نام خدا.......سلام و عرض ادب و تبریک به تمامی سرمایه گذاران ارزش بر روی بیت کوین. دوستان نمودار 4 ساعته رو مشاهده میکنید.ما از کف کانال صعودی طی موج ایمپالس قوی به محدوده 25000 رسیدیم که پایان یک حرکت اندازه گیری شده و سقف کانال 4 ساعته میباشد.اگر به این حرکت به چشم یک حرکت اسپایک نگاه کنیم پتانسیل اصلاح تا 50% اون مشاهده میشود و بعد از یک حرکت صعودی قوی میتوان به پایه ی دوم صعود نیز خوشبین و امیدوار بود .محدوده 23500 نقطه حمایت ایده ال بحساب میرود چرا که شاهد حضور میدلاین کانال صعودی و همچنین همپوشانی ترازهای فیبو اکستنشن در اون ناحیه هستیم.بهتره نگاهمون به رفتار قیمت و تمایلات کندلی اعم از پرتاب قیمت حضور پین بارها یا تشکیل فلگ یا الگوهای کندلی و پرایس اکشن در این محدوده باشه و بعد اقدام به ورود کنیم.به نظر من خریداران کمی برداشت سود خواهند کرد در این محدوده 25000 دلار و ما اصلاح خواهیم داشت و بعد از اون به سمت 26800 به عنوان یک حرکت اندازه گیری شده حرکت خواهیم کرد .رئیس من هم (مدیریت سرمایه) به من دستور داده 50% سودم رو  به عنوان نوسان گیر برداشت کنم و منتظر تثبیت قیمت  و تشکیل  فلگ  و کارکشن و یا اصلاح کوتاه مدت  بمانم.پیش فرض من اصلاح تا محدوده 23500 هستش.این اصلاح میتونه عمیق تر هم بشه (محدوده 22800 و 21900)و حد ضرر معامله گران کوتاه مدت رو شکار کنه و بعد از اون ادامه مسیر بده.بهتره مواظب شیطنت های مارکت میکر باشیم. از نگاه تحلیل زمانی ما 6 روز تا پیوت مینور زمان در تاریخ 2023/2/21 فاصله داریم و باز به این موضوع اشاره میکنه که هر گونه برگشت و تلاش فروشندگان شکست خواهد خورد و کوتاه مدت خواهد بود.توصیه میکنم  روی بیت وارد معامله فروش نشیم و از  شکار حرکات نزولی فعلا چشم پوشی کنیم...... تحلیل زمانی رو بررسی میکنم که در حال تاییده گرفتن بیشتر  در مورد اون هستم ولی فعلا روی تاریخ 2023/3/14 به عنوان یک محدوده زمانی برای ایجاد چرخش ماژور در بیت به نتیجه رسیدم جالبه بدونین این روز برابر هست با اعلام بعدی تورم مصرف کننده کشور امریکا و به نظر من این نمیتونه تصادفی و رندوم باشه.به عنوان نکته اخر مدیریت سرمایه و ذهن و هیجان 70%  چرخه سود اوری در مارکت رو تشکیل میده چه بسا روندهایی که درست پیش بینی میشوند ولی به ضرر ختم میشوند!!!!!!!!!!!