بروز رسانی تحلیل rose/usdt

بسم الله الرحمن الرحیم. جامعه هدف مورد نظر برای مطالعه این پیام دوستان نوسان گیر و ان دسته از افرادی که دانش و مهارت کافی و حداقلی در زمینه بازار های مالی را دارند و مطالعه و پیروی از ان را به دوستان تازه وارد پیشنهاد نمیکنم..ممکن است به دلیل سوء برداشت دچار ضرر و زیان شوند.                                                                                                                                                         حدود 25 روز پیش پیشنهاد معاملاتی مبنی  بر خرید این ارز در قیمت 0.045 به دوستان نوسان گیر ارئه شد.نمودار 1 روزه این ارز را در تایم 1 روزه مشاهده میکنید که با استفاده از ابزار فیبو اکستنشن در طی مسیر و در تایم های پایین دست.محدوده 0.095 به عنوان هو پوشانی و محدوده PRZ شاهد قرار گیری ترازهای این ابزار هستیم و به عنوان سدی جلوی رشد قیمت این ارز را خواهد گرفت لکن پیشنهاد میکنم نسبت به برداشت سود در این نواحی اقدام کنیم و منتظر تثبیت یا اصلاح مناسب در جهت ورود منطقی و مناسب بعدی رو مورد بررسی قرار بدهیم.همچنین دوستان میتوانند با حجم کمتر و استاپ ایده ال نسبت ورود به معامله فروش به صورت اسکلپ و کوتاه مدت (تایم ساعتی) رو مورد بررسی قرار بدهند. رفقا توجه داشته باشند من به محدوده قیمتی اشاره کردم نه نقطه خاص.ممکنه کمی پایین تر یا بالاتر چرخش انجام بشود.