صبر و سرمایه‌گذاری در شیبا

با سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان
همونطور که در جریانید ارز شیبا جزو ارزهایی هست که خیلی زود جایگاهشو پیدا کرد و چندین شخص مهم ازش پشتیبانی کردن، کسانی که این طور ارزهارو خریداری میکنن باید صبور باشن، مطمئن باشید بعد از کف سازی صعود خودشو شروع میکنه. و کسانی پشیمان خواهند شد که فروشنده بودن. مطمئنا بعد از راه اندازی سواپ خودش خبرهای خوبی خواهد رسید. پس صبوری کنید و از سیگنالای منفی بدور باشید، من و خانواده بزرگ من سرمایه گذاری بزرگی روی این ارز آینده دار انجام دادیم. و به ضرس قاطع بگم که یکی از خانواده هایی که بیشترین شیبارو تو خانواده های ایرانی دارند هستیم. پس نگران نباشید و صبوری کنید. به امید روزهای پرسود. با تشکر فرهاد ان پی تی

من نمیگم بفروشید ولی توی بورس ایرانم همینطور با این حرف ها گیر افتادیم لطفاً اگر نظر میدید با دلیل بگید که وقت و سرمایه بقیه هم از بین نره

دوست عزیز بورس ایران با دنیای کریپتو زمین تا اسمان تفاوت داره، این بازار جهانی هستش، الان ۴ درصد مردم دنیا وارد این بازار شدن، فکرشو بکنید اگر به ۱۰ درصد برسه چه پولی تزریق میشه، بابت ارز شیبا هم باید بگم که اشخاصی مانند ایلان ماسک پشت این ارز هستند، و توی همین ماه گذشته توی ۲ تا صرافی معتبر دیگه لیست شده، این ارز اینده دار خواهد بود بدون شک

جای تاسف داره.شمااصلامیدونی کف سازی قیمت یعنی چی؟اصلامیبینی قیمت چقدرکم شده؟خدایاشکرت.تاوقتی افرادی مثل شماباشن…دیگه حرفی نمیونه واسه ی گفتن

فکر میکنم با نگاه به قیمت الان دیگه نیازی به جواب دادن به شما دوست عزیز نباشه