ایمیل تراست ولت

توی این پست چند تا شت کوینی که اخیرا ترند شدن رو می نویسم. دقت کنین که اسمشون روشونه و شت کوینن. خریدن این ها بسیار پرریسک و خطرناکه و میتونه یه شبه سرمایتونو نابود کنه. اخیرا خیلی از مردم مخصوصا ایرانی ها متاسفانه به شت کوین ها علاقه مند شدن اما خریدن این ها خیلی خطرناکه…

shiba
safemoon
safemars
freecoin
akita inu
australian safe shepherd
nyan
leash
pet
rocketmoon
safebtc
safepit
fairsafe
vancat
octa
pig
feg

موفق و پيروز باشيد

ممنون شیبا ک خیلیا رو بیچاره کرد

دقیقا درسته بچه ها یه عده سود جو پشت تبلیغات این شت کوین ها هستند که میبرنش بالا میفروشن و خارج میشن شما میمونید با کلی ضرر

ببینید ..روی این شیت کوین ها ..میشه یه مقدار کم مثلا یک‌ ملیون سرمایه گذاری کرد…بیشتر نه

شیبا رو باید بخری اونم در حد 1 میلیون بذاری 10 سال باشه تا بشه 1 دلار اون وقت میلیاردری

دوست عزیز همین شیبا خیلی هارو هم میلیاردر کرد، کسی هم که روی قله هر ارزی رو بخره زمان میبره تا به سود برسه

من خودم هم وینک دارم هم بیت تورنت ولی سودی که شیبا بهم داد رو فکر نکنم تا چند ماه دیگه هم وینک بتونه بده!

از همون‌ عکس کفترت مشخصه باید بری کفتر بازیتو بکنی بچه همین شیبا و فری تا الان چند میلیون به من سود داده وقتی تو اوج میخرین میشه شت کویین وقتی کف میخرین میشه بهترین من هم کاردانو دارم هم ریپل ترون بیت ترنت وینک استلار و دوج هیچ کدوم اندازه شیبا فری دوج و وینک به من سود نداده

در مورد شیبا اشتباه میکنید کیف پولهای معتبر مانند تراست والت هیچ وقت شت کوین رو پشتیبانی نمیکنن
لطفا تایید کنید