مشکل انتقال فانتوم از صرافی

خواهشن یکی ک میدونه راهنمایی کنه
من قبل از عید از یه صرافی ایرانی فانتوم خریدم موقع انتخاب شبکه، داخل تراست ولت اونی ک مشکیه وشبکهerc20 هست رو انتخاب کردم ولی داخل صرافی اشتباهی شبکهftm رو انتخاب کردم، کسی میدونه چیکار باید بکنم

از گوگل پلی کیف پول مخصوص فانتوم (fantomwallet) رو نصب کن داخلش ثبت نام کن اون پایین سمت چپ کله یه ادمک روش بزن بعد گزینه add wallet رو انتخاب کن دوازه کلمه کیف پول تراست ولت خودت رو که فانتوم بهش فرستادی رو اونجا وارد کن به ترتیب بعد اوکی کن.فانتوم هات اونجا بالا میاد واست میتونی انتقال بدی به صرافی ایرانی بفروشی.فقط دقت کن باید مستقیم به صرافی بفروشی چون شبکه فانتوم رو پشتیبانی میکنه تراست ولت شبکه فانتوم نداره یا بزار تو کیف پول خود فانتوم همونجا بمونه

هیچکار نمیتونی بکنی، پولت پرید

من هم دقیقا همین اشتباه کردم ،اگر راهنمایی کنید ممنون میشیم

نمیدونم چرا تایید نمیکنن.
سه باره مینویسم
از گوگل پلی کیف پول مخصوص فانتوم (fantomwallet) رو نصب کن.داخلش ثبت نام کن اون قسمت پایین سمت چپ کله یه ادمکه روش بزن add wallet رو بزن بعد دوازده کلمه ی کیف پول تراست ولتت که فانتوم ها رو میخواستی بهش بفرستی رو اونجا به ترتیب وارد کن فانتوم هات برمیگرده از اونجا میتونی بفرستی صرافی که از شبکه فانتوم پشتیبانی میکنه بفروشی یا همونجا نگهداری کنی تا وقتی خواستی میتونی بفروشی.فقط دقت کن شبکه صرافی که میخوای بهش بفروشی خود فانتوم باشه چون به صرافی اشتباه بفرستی دیگه راه برگشتی نداره

از لحاظ امنیت مشگلی نداره که آدرس کیف پولت میدی؟ نمیشه فقط آدرس ارز از کیف پول داد؟

از کجا میشه خرید