تحلیل بازار رمز ارزها (کوتاه مدت و بلند مدت)

سلام‌دوستان پولدارای اینده دوستان کفتن تحلیل بزاریم خدمتتون عرض‌کنم شرایط یکم بقول ما ترکها قاروشمیش هست معاملات ن خرسی هست ن گاوی و در حالت خنثی قرار داره و اینکه در روزهای اینده بستگی داره روند بازار ب کدوم طرف تغییر جهت بده و لی طبق تحلیلی ک کردم و از‌چند نفر از اساتید خودم پرسیدم در روزهای اتی باید دید بازار ب کدوم طرف تغییر روند میده این کوتاه مدت ولی میان مدت و بلند مدت طبق نمودار در تتیم فریم چهار ساعته همچنان کانال صعودی برقراره و اینده ای بسیار روشن برای هولدرها پیش رو هست حالا طبق نمودرها اگر روند خنثی شکسته بشه همین تارکت۰.۰۶حمایت قوی هست و نقطه خرید و‌ورود حساب میشه و با شکستن این حمایت تارگت ۰.۰۵رو برای حمایت داره ولی بعید میدونم این حمایتو از دست بده ودرصورت شکسته شدن بسمت بالا تارگت اول۰.۰۷هست و بعد ۰.۰۱۰و تا تارگت۰.۰۱۳هم صعود میکنه ببینید دوستان این تحلیلها بدرد تریدرها میخوره برای کسایی ک هولد کردن و چند ماه یا تا سال بعد نمیخان دست بزنن فرقی نمیکنه الان چ‌اتفاقی بیوفته من بهشون قول میدم تا اخر تابستون سودی بهتون بده که خنده از لباتون نیوفته پس زیاد پیگیر این افت و‌خیزهای کوتاه مدت نباشید کسی باید یسره نگاه کنه که مثل من پوزیشن لانگ یا شورت میبنده پوزیشنشو از دست نده و لیکویید نشه من خودم بشخصه سی درصد سرمایم تریده بغیش هولده سود اصلی برای هولدرهاست پولداریتونو‌ببینم

ممنون عجب تحلیلی کردی یه کلاس بزار درس بگیریم خیلی بهمون کمک کرد این تحلیل گاوی و خرسیت

ممنون داداش! خدا بیامرزه امواتت رو! کاش همه مثل شما اینقدر باحال تحلیل میذاشتن! دمت گرم. هر جا هستی ارزوی سلامتی برات میکنم دوست من.

سلام چيزی رو که نوشتی رو بخون ببین خودت متوجه میش
ی

زنگ خورد استاد…

داداش بعید میدونم تو تریدر باشی چون هنوز سر از اعداد درنیاوردی هنوز ب 0.05نرسیذه ک بخواد حمایت بشه خخخ ی نگاه ب عددی ک الام هست بنداز خیلی مونده ب 0.05 یا 0.04 ولی شما پوزیشنتو حفظ کن