کسی هست من شماره بدم بهم یاد بده چجوری بخرم دو هفته هست دارم خواهش میکنم کسی جواب نمیده
برو توقسمت dex تراست ولت یونی سواپ را انتخاب کن اتر تبدیل کن به شیبا
برادر برو توی سایت mxc اونجا با ایمیل ثبت نام کن بعدش از صرافی ایرانی لایت کویین بفرست تو قسمت deposit لایت کویین رو سرچ کن توی قیمت ادرس کیف پول رو بردار بفرست برای صرافی ایرانی انتقال بده برات بعدش اونجا لایت کویین رو به تتر usdt تبدیل کن بعدش دوباره توی قسمت مارکت شیبا رو از طریق تتر بخر والسلام
ادمین لطفا تایید بفرمایید ممنون
تو صرافی هات بیت میتونی بخری آموزشم نمیخواد
داداش مثل من اتریوم بخر بریز تو تراست ولت ، بعد چنج کن به شیبا
داداش گلم فک کنم چندین بار توضیح دادن .اول برو صرافی هات بیت ثبت نام کن بعد به اونجا تتر انقتال بده و خریدت رو انجام بده
دوست عزیز صرافی mxcنصب کن و اونجا راحت شیبا بخر
از صرافی داخلی تتر میخری میریزی ب ادرس تتر توی صرافی هات بیت،اونجا توی قسمت ترید ب اندازه مضربی از ده میلیون شیب توی قیمت لحظه خرید میزنی،خواستی همونجا نگه میداری نخواستی میریزی توی کیف پولت،حداقل مبلغ قابل انتقال ب کیف پول هم صد میلیون شیبا هستش و ۶ میلیون شیبا هم کارمزدشه یعنی برای انتقال ب کیف پول تراست یا هر کیف پولی خداقل باید ۱۰۶ میلیون شیبا خرید بزنی
اگر اندروید داری اپ hotbit رو نصب کن
اگر نداری برو سایتش
از صرافی ایرانی تتر بخر و واریز کن توی حسابت داخل هات بیت
بعدش خرید کن
فقط یادت باشه اگر میخوای از صرافی خارج کنی حداقل ۱۰۶ میلیون واحد شیبا بخری. (حداقل برداشت از صرافی صد میلیون واحد و شش میلیون واحد کارمزد صرافی)
موفق باشی.
از یه صرافی ایرانی تتر بخر بفرست توی هات بیت از هات بیت بخر همین
تو صرافی رو اگه میخوای کامل میتونم بهت بگم اما کیف پول رو نه
برید سایت اپارات بنویسید اموزش هرچی که دوست دارید یاد بگیرید بصورت فیلم براتون پخش میکنه چند بار ببینید یاد میگیرید .
داداش بهتر بری از اپارات و یو ت ی و ب فلیم اموزشی ببینی
قشنگ آموزش میدن نحوه خرید و فروش و تبدیل کردن تومن به تتر و یو اس دی تی رو
عزیزم اتریوم بگیر بریز تو والتت اونجا تبدیل کن به شیبا یه خورده کارمزدش زیاده ولی این مطمئن ترین راهه
ایران تو این صرافی تحریمه