مشکلات فراموشی رمز عبور هات‌بیت

سلام دوستان من چند روز پیش رمز google authenticator صرافی هات بیت رو فراموش کرده بودم و نرم افزارش هم پاک شد با پشتیبانی حرف زدم تمام مدارکی که خواسته بود فرستادم و اخرین پیامش اینه که ما مدارکی که فرستادید کامل دریافت کردیم و پس از بررسی کردن و تایید کردن اکانت شما را ریست میکنیم و اطلاع میدهیم . سوالم اینه دوستانی ک همچین مشکلی داشتن چند روز طول کشید تا پشتیبانی اکانتشون رو ریست کنه؟ چون از اخرین پیامش ۲ روز میگذره و سوال دومم اینه تو این مدت من با استفاده از نرم افزارش که مال گوشیه وارد میشدم توش ینی از قبل وارد شده بود ولی نمیتونم پول هام رو خارج کنم چون رمز گوگل ندارم و میخوام بدونم این وارد شدنم مشکلی نداره ؟ ادمین لطفا تایید کن خیلی مهمه برام . ممنون دوستان.

با سلام منم همچنین مشکلی برام پیش اومده بود حدود 10 روز آلاخون بالاخونم کرد تا ریست کرد برام ولی باز دستش درد نکنه که کار انجام میدن آتنتیکاتور که ریست بشه مشکل نقل و انتقالتم حل میشه با تشکر از ادمین گرامی

ب چوخ رفتی داداش

سلام بعد 7 روز میتونی وارد بشی و مشکلی نداره

بچه ها لطفا کد دو عاملی گوگل موقع نصب برنامه صرافی را عکس بگیرید یا یادداشت کنید خیلی مهمه اگر برنامه پاک بشه یا گوشیتون عوض بشه به مشکل میخورید اگرم کد را یادداشت نکردین میشه یه بار غیر فعالش کنید در سایت صرافی در گزینه امنیت و بعد دوباره فعاش کنید و بعد وارد برنامه گوگل اتنتیکیتور که شدید از اول بهتون کد میده اونو یادداشت کنید یا عکس بگیرید