تحلیل تکنیکال بیت کوین و پیش‌بینی

سلام ، شب خوش

كساني ك اينجا تحليل ميزارن نميخوان بزرگي بازو يا شانه يا كول ب كسي نشون بدن ، قصدشون كمك و بازكردن ذهن شماس و تحليل از احتمال مياد. ممكن هست درست از آب نياد و هيچ تحليلگري تحليل هاش ١٠٠ درصد درست در نمياد ، سريع قرمز نشين و واكنش نشون بدين و كمي گوش شنوا داشته باشين و لازم نيست كاري بكنين . ميتوني بخوني ، ميتوني نگاه ش هم نكني

بيت بين حمايت 53600و 54200تا مقاومت 55700رنج ميزنه و احتمالا تا فردا عصر ب همين شكل ادامه پيدا ميكنه .
اگر چنين شد و فردا شب نزول پيدا كرد تا محدوده 47هزار دلار و اگر تداوم پيدا كنه سه حمايت روي كانال 46 وجود داره ك اولي 46888 و دومي 46520 و سومي 46314 دلار هست . اميدوارم ك اين سه حمايت بتونن نگرش دارن وگرنه بايد بريم تا 43و انشالله 43 كف قيمت باشه و پايين تر نره .
سناريو هائ ك در اون محدوده احتمالش هست اتفاق بيفته اينهاس !
اول ؛ اگر نهايتا تا 46300پايين رفت احتمال زياد همون پايين رنج ميزنه و آلت سيزين اتفاق ميفته و اعدادي ك براي كاردانو 20 دلار ، و ريپل 20 دلاري و ترون 5 دلاري رو خواهيم ديد .
دوم ؛ اگر پايين تر رفت و ب 43يا پايين تر هم رفت من يكي نر چي دارم بيت ميخرم ! چون خيلي ها اونجا منتظرن و بيت رو مستقيم ب 70 ميرسونن و تسلط ب بازار بالا مياد و آلت ها همًون پايين ميمونن تا ركوردش رو بزنه و پايين بياد .
سوم ؛ اگر ب محدوده 46300 رسيد دوباره ممكنه دوشنبه و سه شنبه سبز رو داشته باشيم .

نكته ؛ توي اين سه حالت بُرد با كسي هست ك نقد باشه يا نيمه نقد .
اگر هم سرمايه از همين جا وارد بازار بشه و بيت بالا بره از همين كا هم ميشه سوار بازار شد …

دوستان ببخشيد
صرفا فقط جهت اطلاع شما سروران بود
موفق و پيروز باشيد ..

مچکر بابت تحلیلت و اینکه وقت گذاشتی دوست عزیز

خودت فهمیدی چی نوشتی :grin:

ایجا وینک تحلیل کن داداش

قربون شکلت،،اولا تشکر
دوما،شما عین هواشناسی ایران عمل میکنی، میگی:هوا صاف تا قسمتی ابری بعضی وقتا تمام ابری همراه با وزش باد واحتمال رعدوبرق که منجر به باران وبرف میشه…!
عزیزم گفتم تشکر اولش،،اما اینجا هستند تازه واردایی که کلمه هولد رو نمیدونن چیه!! فقط یک جواب میخوان ،، میره بالا وایسیم یا نه!.. ازینجور چیزها!!!
اما بنده از شما تشکر میکنم،،چون خودم فیض بردم.

ایول نهنگ آدم رویادتحلیلگرای بورس میندازی :joy::joy::joy:

دوست عزیز تازه واردا بدون آموزش نباید بیاین داخل این بازار عریض و طویل

بسیار عالی سپاسگذارم عزیزم🌹