شهروندان عزیز زمین ،
همانطور که می دانید ، من زندگی خود را وقف کرده ام تا انسانیت به گونه ای چند سیاره ای تبدیل شود. این شامل کار در چهار جبهه است: پرواز بین سیاره ای ، تغییر شکل سیاره ، ارسال شهرک نشین ها و ایجاد ارز بین سیاره ای. من خوشحالم که امروز اعلام می کنم که پیشگامان ما در مأموریت خود به مریخ پرتاب می شوند. اولین ارز بین سیاره ای: Dogelon.
از نظر فنی ، این یک چنگال Dogecoin است ، به همان معنی که چاقو چنگال یک قاشق است. من آن را به نام پایتخت مریخ نامگذاری کرده ام: Dogelon (تلفظ Dog-a-lon ، نه Doge Elon زیرا این مغرورانه خواهد بود). علامت تیک Dogelon (ELON) است ، که باید به جلوگیری از هرگونه سردرگمی کمک کند. من امروز و در انتظار آوردن اولین مهاجران به مریخ ، این ارز را راه اندازی کرده ام ، به یک دلیل کاملاً خاص: برای کمک به مردم در سفر با من. بسیاری از افراد خوب امیدوارند که روزی به ماه برسند.
به نظر من ، البته ، این یک آرزو بسیار کم است. ما می خواهیم به مریخ و فراتر از آن برسیم. با این حال ، بسیاری از آن افراد خوب ناهموار هستند ، یا نشانه های کلاهبرداری خریداری می کنند که قابل فروش نیست. به همین دلیل ، جامعه دوگلون متعهد می شود که به مرور زمان برای قربانیان فرش و کلاهبرداری نشانه بفرستد تا بدترین روز زندگی تجاری آنها به بهترین روز تبدیل شود. و پس از مدتی ، آنها می توانند در پروازهای منظم ما به مریخ به ما بپیوندند …
Dogefather
ادمین تایید کن