سلام
لطفا اگر هرکسی میدونه و مطمئنه جواب بده
اگر کسی 12 کلمه تراست ولت رو به خود تراست ولت ایمیل کنه قسمت support ،مشکلی پیش نمیاد؟ یعنی اینک خود تراست ولت خطر محسوب میشه که 12 کلمه براش ایمیل شده؟ ادمین لطفا تاییدکن
ترست ولت هیچ وقت اینو ازتون نمخاد انتقال بده ب ی کیف پول دیگه
سریع خالی کن کیفتو
چی میگی با خودت
به هیچ وجه ۱۲ کلمه را اگه خدا هم بهت ایمیل زد
بگو خدا جون شرمندتم
پشتیبانی هیچ وقت ایمیل شما رو نداره
کلاهبرداریه
نفرست کلیدت باید دست خودت باشه فقط
تراست ولت ایمیل ازت نمیخواد موقع ساختن کیف پولش، این ایمیل ها کلاهبردارن و اگه ۱۲ کلمه رو براشون فرستادی مبارکشون باشه.
سریعا یه اکانت دیگه اوکی کن و انتقالش بده شدیدا خطر محسوب میشه
دوست عزیز به هیچ عنوان دوازده کلمه رو به هیچ کس نده
هیچ صرافی چه بایننس و … هم دوازده کلمه رو نمیخواد مگر اینکه بخوان حسابت رو خالی کنن
بنظرم پولتو از تراست بکش بیرون برنامهشو حذف کن دوباره نصب کن
چرا باید همچین کاری بکنید؟ .اگر این کارو کردید خیلی سریع برنامه جدید نصب کنید و انتقال بدید به کیف پول جدید
ارسال نکنین اون ایمیل کلاهبرداریه
سلام به هیچ وجه 12 کلمه رو در اختیار کسی قرار نده و اگر دادی سریع حسابتو خالی کن سریع
قطعا هکر بوده.تراست ولت رمز 12کلمه رو چرا باید بگه ایمیلش کن
سلام دوستان وظیفه خودم دونستم این رو راهنمایی کنم امروز فکر کنم برای اونایی ک توی صرافی خارجی اکانت دارند و همچنین حساب تراست ولت دارند ایمیل امده که چون با آی پی های مختلف وارد شدن ریسک و خطر حساب ان ها زیاد شده و اگر ۱۲ کلمه رمز عبور را برای ان ایمیل پشتیبانی نفرستند دارایی های ان ها مسدود خواهد شد باید بگم دوستان من ایا شمد در هنگام ثبت نام و نصب تراست ولت ایمیل وارد کردی؟ جواب خیر است پس اگر به ایمیل شما پیام امده که ۱۲ کلمه رمز عبور خود را بفرستید این یک کلک برای هک کردن و دزدین سرمایه شما در تراست ولت است توسط هکر ها . ممنون ادمین جان تایید کن تا دوستان ضرر نکنن.
داداش تو صرافی خارجی نیست کسایی که تو این برنامه ایمیل دادن و مرتب از کیف پول تراست میگن شناسایی میشن و این ایمیل براشون میاد ادمین تایید کن اگر مردی
هیچ وقت این ۱۲ کلمه را نباید به کسی یا هر لینکی بدین.اگر هیچ ارزی ندارین پاکش کنید نرم افزار رو و یه جدید دانلود و نصب کنید
میدونم، من به اون ایمیلی که برام اومده نفرستادم 12 کلمه رو، فقط به پشتیبانی خودت تراست داخل خود برنامه فرستادم، الان میخام بدونم که خود تراست ولت یعنی همون پشتیبانیش برام خطر سازه یا ن، برای انتقالش کلیییی باید کارمزد بدم:downcast_face_with_sweat: