یک شبه پولدار شدن

این وینک چرااینجوریه؟طبق تحلیل تکنیکال وبالارفتن حجم معملاتش تایک میلیاردقاعدتابایدپامپ خوبی میزدچی مانعش شدکه هنوزداره رنج میزنه؟؟؟؟؟؟
ادمین تاییدکن شایدکسی جوابی برای سوال من داشته باشه اگه کسی جواب سوالمومیدونه ممنون میشم جواب بده

اصلاح زمانی تمام نشده هنوز. چند هفته دیگه کار داره ولی تو این قیمت عالیه واسه ورود

دقیقا منم تحلیلم یک پامپ ۳۰۰ درصدی بود

تاثیر روانی کاهش بیت کوین

بخاطر اینکه وضع بیتکوین مشخص نیس اون اگر یه مدت توی یه محدوده ای رنج بزنه اونوقت بقیه ارز ها میتونن پامپ بزنن الان شما هر ارزیو نگاه کنی ته تهش ۱۵ درصد رشد میکنه بعد دوروزم میریزه وضعیت بازار استیبل نیس.فعلا باید تا مشخص شدن وضع بازار صبر کرد چون بقیه ارزا هم همین وضعو دارن این نیس فکر کنید الان وینک و بفروشید میتونید چیز بهتر و پرسودتری بخرید.خیر
فعلا باید منتطر ثبات توی بیت کوین بمونیم.

همه ارزها شما رو خسته می کنن زمانی که می فروشید پامپ می کنن

منتظره یه عده ادم عجول حوصله اشون کم شه از دستش خسته بشن بفروشن مردم که خالی کردن یه دفعه بره بالا. چندین بار تجربه کردم دیگه. هیچ وقت گولشونو نمیخورم ۶ملیون بیت تی تی دارم با ۲۹ملیون وینک اگه ۶ ماهم طول بکشه منتظرش میمونم سالی ۲ بار بره بالا بسه صبور باشید به کم قانع باشید طمع کنید به جای سود ضرر میکنید. تجربه شخصیمو عرض کردم البته درست نبود از موجودیم بگم منظوری نداشتم به ان دسته از دوستان گفتم که صبور باشن