پیش بینی قیمت وینک و مقایسه با سایر ارزها

وینک در ۷ روز گذشته پایینترین سطح ریزشش به ۱۸ تومان رسید … الان قیمت ۳۲ تومان … یعنی در ۷ روز ۱۴ تومان رشد داشته که در ۲۵ روز به رشد ۴۵ تومان منهای ۵ضربدر ۲ خواهد رسید که رشد ماهانه ۳۰ روزه ۳۵ تومان خواهد داشت یعنی از الان تا ۳۰ روز آینده به ۶۷ تومان خواهد رسید و تا پایان سال ۱۴۰۰ شمسی به قیمت حدود ۴۰۰ تومان خواهد رسید … اما اگر اتفاقات و برنامه های پشتیبان و حوادث نظیر این دخالت در رشد داشته باشه ممکنه رشدی معادل دو یا چند برابری داشته باشه … اما بطور عادی برای ۱۰ ماه باقیمانده سال ۱۴۰۰ شمسی قیمتی معادل ۴۰۰ تومان حاصل خواهد شد …

ایول منم اینو هم یه جا خونده بودم هم از چنتا تحلیل گر شنیدم بنظر من درسته
لطفا تایید کن خو😠

چی میگی واقعا … این تحلیل و حساب کتابات براساس چه تحلیل و فرمولیه …چون از ۱۷ اومد ۳۶ اینجوری برا خودت حساب کردی …

ای ول به تو میگن کار بلد

اینهارو از کجا درآوردی که اینقدر قاطع رقم میگی ، هر چی هست جنسش خوبه

وینک تا پایان سال هزار تومنو خواهد دید

خدایی فکر می کنی به همین سادگی مگه جدول تناوب حل می کنی داداش من یکم برو مطالعه کن و یاد بگیر که سرمایه خودت و با پیشنهادات سرمایه دیگران به فنا ندی

ایشاا… که اینطوریه

شمارش معکوس برایه وینک شروع شده از ما که بالاییم بپرس نه تازه واردا کمتر از ۱۰ روز دیگه رشدی میکنه که هرکس فروخته حسرت میخوره.نمودار خونیو تحلیلو بزار کنار .رشد شارپی به بالایه ۲۰۰ وتا اخر سال بین ۱۵۰۰ تا ۱۹۰۰.این پیامو سیو کن داشته باشی بدردت میخوره

خدایا توبه چجوری حساب میکنی داری اشتباه حساب میکنی دادا، یعنی ۱فروردین بوده ۹ تومن ۱۰فروردین ۷۳تومن الان باید صد هزار تومن بود مگه تورم ایرانه

تو میدونی که این حرفارو میزنی؟؟

خواهشن الکی نگین میخواییم سرمایه گذاری کنیم

اصلاحش راحساب نکردی این وینک 900میلیارد سکه داره وبرای رشت حتمآ باید توکن سوزی کنه وگرنه فقط درجامیزنه

داداش چطوری با حساب 7 روز میتونی حساب 10 ماه رو در بیاری
واقعا کارت درسته
جای تو اینجا نیس

وینگ تو آبان ماه ی قرارداد داره با بایننس اگه امضا بشه میترکونه

حق تو رو خوردن!!!