لعنت به کسانیکه قیمت دلار رو دارن پایین میارن روز به روز. فقطبخاطر ریزش دلار ۱۶۰ میلیون تو ضررم.
روحانی اومدنش و رفتنش یه درد سره
بعد انتخابات درست میشه
داداش این اولین باره به این قیمت رسیده چطوری ضرر کردی😟
حاظری یه ملت گرسنه بمونند که دلار نیاد پایین که شما ضرر نکنی
یا قیمت پایین خریدی که الان ۱۰ تا ۳۰ برابر تو سودی
یا وقتی رفت بالا خریدی که مقصر خودتی
البته
این فکر رو همه داریم از بالا تا پایین
این بده
این بده
عزیزم همیشه با دلار معامله کن به دلار بخر به دلار بفروش
و نگه دار .تا بازار دلار متعادل بشه .دلار فعلا نزدیک به کف بازار پس نگرانی نداره وقتی شما به تتر معامله کنی
و پیام خود رو گذاشت و مشق های مدرسه خود رو شروع کرد
چی داری میگی خدا لعنت بر کسی که دلار میبره بالا برای منفعت خودت میخوای دلار بره بالا عقلت نمیریه که وفتی دلار بیاد پایین به نفع همه است عقل کوچکه نمیرسه دیکه
منم ارز دارم ولی در ظاهر شاید ضرر کنیم ولی ریال تقویت میشه و به نفع همه است
ی خورده فکر کن
متاسفم براتون من حاضرم الان دلار بشه 10 هزار تومن بدون خیلی بیشتر از تو هم ضرر میکنم از ماشین ملکم بگیر تا ارز و دلارم اما 2 سال 10 هزار تومن بمونه راحت زندگی کنیم
چرت و پرت نگوو چه ربطی به مردمداره مردم اگه زرنگ باشن خیلی ثروتمند میشن
میلیون میلیون های امثال من و تو فدای همه اون همه آدمایی که نیاز دارن به دلار 5 هزار تومنی نه 25 هزار تومنی
اونا که باید آمپول به دلار بخرن
قرص به دلار بخرن
بخیل که نباشی خدا بیشتر بهت میده مطمئن باش
دکتر وقتی دلار سی و سه تومن بود همه چی گرون شد وقتی هم دلار اومد پایین چیزی ارزون نشد هیچ همه چی هم گرونتر از دلار 33 تومنی شد الان اصلا دلار بشه ده هزار تومن چی ارزون میشه؟؟؟؟؟
مرد حسابی مثل اینکه تو این کشور زندگی نمی کنی . توایران دلار ۱۰٪ گرون میشه قیمت اجناس و خدمات ۱۰۰٪ گرون میشه. دلار میاد پایین باز قیمت کالا وخدمات تو ایران گرون تر میشه. دلار دوباره بالا میره قیمتها دوباره بالاتر میرن. دلار میاد پایین باز قیمت ها بالاتر میره، اونهایی که میگن دلار ارزون بشه قیمتها پایین میاد اشتباه میکنند. تو ایران هیچ نظارتی بر هیچ چیز نیست. اونی که میفرمایید دلار بیاید پایین همه چیز ارزون میشه برای کشورهای توسعه یافته است نه برای کشور ما که دلار دست یه عده مافیا هستش که همه آقازاده هستند و وزیر وزرا چون این مافیا هم با بالا رفتن دلار سود میکنه هم با پایین اومدنش و من و شما سر کاربم اگه فکر میکنیم دلار پایین بیاد ایران میشه گلستان و بهشت موعود.
دو هفته قبل که دلار بود ۲۶ تومن من ژامبون خریدم کیلویی ۱۱۰ تومن دیروز که دلار ۲۳۵۰۰ بود رفتم همون پروتئینی همون ژامبون رو گفت کیلویی ۱۶۵ تومن. خوب دلار که اومده پایین قیمت ژامبون باید پایین بیاد چرا گرون تر شده؟ قیمت تمام نان های فانتزی ۱۰۰٪ گرون شد از پریروز، خوب دلار که ارزون شده چرا نون فانتزی گرون تر شده؟ دلار اومد پایین مسکن گرون تر شد نسبت به قبل از عید. پارسال که دلار شد ۲۹ تومن من یه اجاق گاز خریدم ۷ میلیون. الان که دلار ۲۳ تومن شده اون اجاق گاز شده ۹/۵ میلیون. خوب؟؟؟؟؟؟؟؟ بگو ببینبم چطوری ریزش دلار باعث پایین اومدن قیمتها خواهد شد با این تفاسیر.
پس به این امید که دلار بیاد پایین همه چیز ارزون میشه نباش. نه عزیزم. وقتی تو کشور نظارت نباشه دلار ارزون هم بشه قیمت ها پایین نمیاد.
ادمین جان تایییدددددد کن لطفن.
گویا شما کامنتهای منو نخوندید و گویا اصلا تو ایران زندگی نمیکنید. ایران الان حکمه جنکل رو داره دلار پایین بیاد اون کارخونه که که به بهانه گرون شدن دلار دنت شکلاتی ۱۲۰۰ تومنی رو کرده ۵ هزار تومن عمرا یه تک تومنی جمسش رو ارزون کنه. خانم محترم همین امرپز زنگ زدیم بتن بیاد میگه متر مکعبی ۶۳۰ تومن شده در حالیکه همین سه هفته قبل بتن متری ۳۲۰ تومد بود. حالا این مافیا میزارن دارو ارزون بشه ؟ فقط اینو بدون دلاربشه هزار تومن اونی که داره اپارتمان رو متری ۵۰ میلیون میده نمیاره اپارتمانش رو بکنه متری ۵ میلیون. شما خودت اگه یه زمین خریده باشی ۱ میلیار تومن سالقبل اکه دلار بشه ۴۰۰۰ تومن زمینت رو میفروشی ۲۰۰ میلیون ؟؟؟؟؟؟؟ یکم فکر کنید یکم قوه تجزیه تحلیل تون رو بکار ببندید خواهشا.
اتفاقا این شمایید که پیام را خواندبد و نفهمیدید که منظور من چیه و رفتید و شروع کردید با اسباب بازیتان بازی کردن.
اونی که باعث شده ملت گرسنه بمونن بالا رفتن دلار نیست، سو مدیریت مسئولان کشوری و و البته نامردی و بی انصافی همین مردم هستش که حتی به خودشون هم رحم نمیکنند. وقتی منه مهندس به بهانه بالارفتن دلار قیمت یه واحد اپارتمان رو به بهانه خون پدرم میفروشم،وقتی توی سوپر مارکتی به بهانه دلار ژامبونی که ۶۰تومن خرید رومیدی ۱۶۰ تومن،وقتی که کارخونه ی تولید مواد غذایی به بهانه دو برابر شدن دلار قیمت اجناسش رو ده برابر کرون تر میکنه، وقتی یه دکتر که از بیمارستان پول میکیره ماهیانه ولی برای عمل یه بیمار ۶۰ میلیون پول زیر میزی میخواد وقتی که نظام مهندسی سهمیه سالانه ی منو میدزده و میده له یه مهندس دیکه و ازش پورسنانت میگیره خوب چگوری میخوای این ملت گرسنه نمونه ،وو و ووفتی که دولت چشمش روبه این همه بهم ریختگی وجنگلی که توی این کشور ایجاد شده میبنده و شما نمیتونی صدای شکایتت رو به مسئولی برسونی ، همه اینها و اینها باعث میشه یه عده ازموقغیتش سو استفاده کنه واون ضعیف تر ها ضعیف تر بشن و ملت گرسنه بمونه عزیز دلم. گویا شما اصلا یا تو ابران زندگی نمیکنی یا خیلی بچه هستی و هزینه های زندگی روپدر مادرت میدن و شما درکی از زندگی نداری.
ماشالا به این ثروت
من کاسب بازار اجناس که از دبی و چین میاد کلا تو این10روز ارزون شده و طلا هم ارزون شده
کاری به جنس ایرانی ندارم جنس ایرانی تقصیر مسعولان است
خدا کنه این قدر دلار بیاد پایین تا ارزهای من پودر بشه اشکال نداره در عوَض اون بیچاره که یخچال و کولر و غیره میخواد بخره بتونه بخره
اجناس خارجی رو میگم
من در بندرعباس هستم و پایین اومدن دلار و درهم
کاملا به نفع مردم اینجا و سراسر ایران است
لطفا کوتاه فکر و بی رحم نباشید
احسنت با هم همفکریم
اخ بنازم خیلی جامع وباحال بود