تاثیر انتخابات بر دوج کوین

اگه واقعا بطور چشمگیری بیاد پایین، که رو زندگی همه مردم تاثیر بذاره، مثلا زیر ۱۵ تومن، من خودم بشخصه راضیم ضرر بدم ولی بیاد پایین! دارو ارزون شه، لوازم الکترونیکی، لپ تاب، گوشی، لوازم زندگی مثه یخچال و گاز و … ارزون بشه من خودم ب ضررم راضیم، ولی اینکه مثلا از ۲۷ تومن بخاطر انتخابات و بازیای سیاسی بشه ۲۳ و هیچ تغییری تو قیمتا و زندگی مردم ایجاد نشه که فایده نداره، فقط ب ضرر ماهاست که تو این بازار فعالیت میکنیم.
الان از اونموقع که از ۲۷ اومده رو ۲۳ تمام چیزا مثه گوشی، دوربین، لپ‌تاب و … گرونترم شده
لطفا تایید کنید

حقیقتا اگر بیاد روی ۱۵ تومن هم با این منطق که ما اینارو وقتس ۲۵ تومن بوده خریدیم باز گرون میچپونن به ملت

دمت گرم همینو میخواستم بگم دیدم زحمتشو کشیدی
فقط عددو اوردن پایین واسه عوام فریبی
منم راضی ام این ده هزار دلاری که دارم بشه اصلا ۵هزار تومن هر دلارش ولی خب این کاهش قیمته حس بشه
ولی الان چه فایده؟
تجربه نشون داده تو ایران هیچی ارزون نمیشه
دلار که شد ۳۰تومن همه چی گرون شد برگشت رو ۲۵تومن هیچی ارزون تر نشد
الانم همینه

تاثیر کاهش نرخ دلار در کوتاه مدت تو هیچ بازاری هرگز اتفاق نمیفته و باید در بک نرخ به ثبات برسه تا کم کم بازارهای دیگه مجبور به تأثیرپذیری شن، اما زمانیکه کاهش نرخ ارز یک شوی تبلیغاتی برای یک حزب و دولت فعلی هست، هیچ تاثیری روی هیچ کالایی نمیذاره.
گیرم مذاکرات به سرانجام برسه، نرخ دلار بین ۲۲_۱۸ خواهد شد که اونم مقطعی هست که این کاهش نرخ فقط دودش به چشم دارندگان طلا و سکه و ارز میره

دقیقا علنا دارن سر مردم کلاه میزارن من خودم ی جونی هستم بیست ساله میخواستم لب تاپ بگیرم میگن بیست و پنج تومن
الانم که دلار اومده پایین رفتم پرسیدم همون لب تاپو میگه بیست و هفت تومن خدا لعننتون کنه ی آب خوش نمیزارین از گلو ما مردم پایین بره خیر نبینین ایشالا آتیش بیفته به زندگی همتون هرکی که مسئوله هرچی پول میدزدن خرج دوا رمون بچشون بکنن که دیگه سیر شدم از ای زندگیو😭