به طور کلی،ترند بلند مدت مارکت همچنان صعودیه اما در حال حاضر،جو بازار به اندازه هفته گذشته داغ نیست. اگر بیت کوین بخواد همچنان در بولران بمونه،باید کانال 104 هزار دلار خودش رو حفظ کنه.
یه مقدار فشار فروش به دلیل تنش بین ایلان ماسک و ترامپ زیاد شده اما باید دید آیا مارکت از این بحران عبور میکنه یا نه:exclamation_question_mark:
اما دعوای اسطورهای بین ایلان ماسک و ترامپ! بریم یه توضیح اجمالی درباره علت این تنشها بدم خدمتتون
ماجرا از اونجایی شروع شد که ترامپ یه لایحه اقتصادی تصویب کرد که به ضرر ایلان ماسک و شرکتهاش بود. لایحهای که شامل حذف مشوقهای خودروهای برقی و افزایش کسری بودجه تا ۲.۵ تریلیون دلار بود. ایلان هم حسابی قاطی کرد و گفت این قانون همهی زحماتم رو توی پروژهی Doge و بقیه برنامهها نابود میکنه:red_exclamation_mark:
ترامپم کوتاه نیومد و گفت: "از ایلان ناامید شدم!"ماسک هم جواب داد: "نمکنشناس!"و یه افشاگری سنگین کرد از این قرار که : ترامپ یکی از متجاوزهای جزیره اپستینه (پروندهای درباره تجاوز به کودکان در جزیرهای دور افتاده بود که خیلی از سیاستمداران آمریکا اسمشون اونجا بود) که البته تا قبل از این ترامپ اسم خودش رو از مدارکی که منتشر شده بود پاک کرد:red_exclamation_mark:
ترامپ که ترکید از عصبانیت؛ دستور داد همه قراردادهای دولتی با تسلا و اسپیسایکس لغو بشن! ایلان هم زد زیر میز و اعلام کرد دیگه با ناسا و دولت آمریکا همکاری نمیکنه:red_exclamation_mark:
حالا همه دنیا دارن دعوای این دوتا غول و دنبال میکنن و متأسفانه دود ضررش داره میره توی چشم ما:smiling_face_with_tear:
2 لایککرده
259608681582
(دو کلاغ و چهل کلاغ آخر آوازه این کلاغ ها)
2
داداش شما خیلی فعال هستید
ای کاش این فعال بودنتان سودی نصیب خودت بشه
نمی دونم اصلا میشه!
تحلیل هات به جاست
حس بودنت به جاست
فقط نمی دونم سودت هم بجاست!
نظرم بپرسی
من می گم شما در تحلیل ها در دنیای مدرن شما حرف اول را می زنید.
شما هم انتقادت بجا اما آیا همه چیز در سود و پول خلاصه میشه؟
من هر کاری که دارم انجام میدم برای هموطنان خوب و نجیبم هست. که متأسفانه دارند به خاطر یه لقمه نون با این روزگار دست و پنجه نرم می کنند. سوء تفاهم نشهآ… دلسوزی به معنای ترحم نیست. تَرَحُم، جاییکه شما به چشم میبینی زبالهگردی داره توی زبالهها دنبال یه تیکۀ مورد نظرش میگرده. اما شما زمانی که نابینایی رو در خیابان میبینی که داره از عرض خیابون میگذره و امکان داره اتفاقی براش بیوفته؛ نا خودآگاه سمتش میری و کمکش میکنی. در واقع دلت براش میسوزه و دوست نداری متحمل ضرر و زیان بشه.
اینها رو گفتم که عرض کنم صرفاً به جهت اینکه هموطنان عزیز در درجه اول ضرر نکنند و در درجه دوم به سود برسند؛ این پستها رو تقدیم حضورشون میکنم. و والله قسم هیچ منظور دیگهای ندارم. و هیچ سودی هم نمیبرم.
حالا میتونم از شما سوالی کنم؟
آیا خطایی از بنده مشاهده کردید که نظرتون و به اشتراک گذاشتید؟ آیا فعال بودن من جای کسی رو تنگ میکنه؟ آیا ضرری به شخصی رسوندم؟
1 لایک
259608681582
(دو کلاغ و چهل کلاغ آخر آوازه این کلاغ ها)
5
خیر
همین که فعالی خوبه
من نظری ندارم
بهترین نظرم خود آگاهی بود که پاسخش را دیدم
دیگه حرفی ندارم
موفق باشید
صادقانه عرض کنم چه بسا بسیار آگاهانهتر از خیلی از دوستاندیگه، دارم چنین فعالیتی و انجام میدم؛ اما در ورای این فعالیت فقط دو هدفی که حضورتون طرح کردم رو می بینم و بس.
آرزوی بهترینها رو برای شما هموطن فهیمم دارم. موفق و مانا باشی. و بدرود.