ادمین محترم لطفا تایید بفرمایید.
یک سوال داشتم اگر کسی از دوستان آگاهی دارن لطفا راهنمایی کنند. ممنون
از صرافیرداخلی EOS خریدیم و در صرافی نگه داشتیم. طبق فیلم آموزشی که دیده بودیم برای انتقال به ولت اتمیک عمل کردیم که شما آدرس و ممو بود ولی دوباره به ولت صرافی برگشت خورده ، چرا برگشت خورده و چطور میشه به ولتمون منتقل کنیم؟
سلام ببین من این چیزارو که میبینم میترسم اصلا شماها چطور با پولتون اینقدر راحت بازی میکنید و نمیترسید اول آموزش ببین خواهشا یه انتقال ارز رو بلد نیستی چطور وارد این بازار شدی اصلا هدفت چیه یکم آموزش ببین تورو خدا اون پولی که آوردی مفتی نیومده که برو فیلم های آموزشی دوره های آموزشی پولی هست بگیر یکی دوتا شو نگاه کن بعد بیا و نمیدونم الان دقیقا چیکار کردی که نرفته کیف پولت ولی اگه میفرستی کیف پولت اول چند تا مثلا ۵ تا آیاس رو بفرست رفت بقیشو بفرست که اگه جایی اشتباه هم کرده باشی اون ۵ تا فقط بره دیگه چی بگم آموزش ببین فعلا
پنج ساله اینکارومیکنم. هر ارز داستان خودش رو داره. تا الان هم ایاس نداشتم. چیزی رو از دست ندادم که بترسم😄. ممو و آدرس دریافت هم زدم. خودم فکر میکنم باید ایاس رو کیف پولم فعال کنم. اینو یلد نیستم چطور؟
از کدوم صرافی خرید کردید؟
تو پیج امید فدوی اتمیک رو توضیح داده که چجوری آدرس بسازی و از صرافی انتقال بدی به کیف پولت اما بعضیها میگن بعدش نمیتونن انتقال بدن به صرافی برای فروش و اینکه اتمیک تو بعضی از ارزها انگاری باگ داره یسریا میگن اصلا داراییشون صفر شده بعد مدتی