کمک مالی

سلام به همگی.امیدوارم همه تو این شبهای قدر هر حاجتی از خدا دارن بهشون بده.انشالا غرور هیچ مردی رو جلو زن و بچش نشکنه.والا من تو شرکت خصوصی کار میکردم پنج شنبه به علت مشکلات اقتصادی شرکت همه از کار بیکار شدیم و خیلی فشار رومه .یه خورده پسنداز دارم مبتدی هستم .به خاطر خدا اگه مقاله ای اموزشی چیزی سراغ دارین بهم معرفی کنین یاد بگیرم.قسط و کرایه خونه دارم. انشالا از خدا هر چی بخواید بهتون بده.خیلی تهت فشارم کمکم کنید.

از چه برنامه ای برای خرید این ارزها دانلود کنم.ممنون میشم جواب بدین

توی اینترنت هرچی سرچ کنی هست اگر آموزش میتونی برو اگرم پولش رو نداری فقط مطالعه اینجا کسی نمیتونه به قطع و یقین بگه تو در این ارز یا اون ارز سود خوبی میگیری به امید خدا موفق باشی

خب از اینترنت مقاله آموزشی سرچ کن برادر

آموز ش رایگان بورس آگاه ،یه نرم افزار که تو کافه بازار موجود، قسمت تکنیکال مقدماتی و بعد پیشرفته رو نگاه کنین بعد شروع کنید به خرید و فروش

برنامه سیگنال رو نصب کن

از صرافی های داخلی معتبر شروع کن و عجولانه خرید نکن.

بلاگهای قبلی همین اپلیکیشن را با دقت مطالعه کنید.انشالله خداوند یارتون باشه.در سایتی به اسم مکتب خونه هم کلاسهای مجازی راجع به رمزارزها داره که بد نیستن اما باید هزینه اش را پرداخت کنید و بعد از دانلود ببیندشون.موفق باشید

سلام دوست عزیز.زیاد تحت تاثیر پیاهای گروه قرار نگیر.چجوری می تونم راهنماییت کنم؟

محبت کنید صرافی داخلی بهم مهرفی کنید ممنون میشم.ممنونم از جوابتون و وقتی که گذاشتین

مرسی .خدا هم یار و همراه شما باشه.چشم حتما

متشکرم از جوابتون عزیز.یک برنامه بهم معرفی کنید تا بتونم ارز بخرم. و اگر ممکنه اگه مقاله ای یا اموزشی تو اینترنت هست معرفی کنید دانلود میکنم مطالعه میکنم.ممنونم از اینکه کمکم میکنید.

سلام ایدی تلگرامت رو بزار ی سری فیلم اموزشی دارم برات بفرستم