سلام دوستان عزیز
من همیشه کامنتارو فقط میخوندم ولی بعد از اتفاقی که برای هات بیت افتاد تصمیم گرفتم این مطلب رو به اشتراک بزارم، ببینید به شخصه تجربه بدی از هات بیت اونم دوسال پیش دارم، که جدیدا شرحش رو تو مقاله ای دادم، چون دیدم خیلی از دوستان به اجبار بخاطر یک سری کوینهایی مثل سیف مون و آکیتا و شیبا و از این قبیل که صرافی های دیگه شاید ندارن، مجبور میشن باهاش کار کنن، ولی طبق تجربم با صرافی … که هم با ایران مشکلی نداره و طبق مکالمه ای که با پشتیبانیش داشتم کاربر ایرانی رو به رسمیت میشناسه و براحتی با پاسپورت یا گواهینامه ایرانی KYC را از من قبول کرد، صرافی قابل اعتمادیه که فقط کافیه گوگل کنید و کانال های رسمی توییتر و … رو و نظرات کاربراشون رو بررسی کنید، واقعا محیط گرافیکی و ساختار کاربر پسند قوی داره، و کوینهایی از این قبیل رو به سرعت اضافه میکنه، به عنوان مثال ارز فاین که فکرش رو نمیکردم با اون همه دردسر و سواپ از بایننس کوین و تو محیط کیف پول تراست و از طریق پنکیک سواپ باید خریداری میشد و تازه کلاه سر مردم گذاشتن موقع عرضه و ارزی که قرار بود سه سنت عرضه بشه با قیمت ۸ تا حتی ۱۰ دلار فروختن فردای اون روز بعد از افت با قیمت ۱.۶ دلار به صرافیش اضافه کرد، شما ببینید صرافی مثل هات بیت چجوری فی انتقالش رو بالا میبره برای برخی کوینها که برای کاربر صرف نداشته باشه از صرافی خارجش کنه! الانم که میگه هک شده، صرافی با حجم فوق العاده پایین که شمارو تو یکسری از کوینها برای خرید یا فروش کاملا مایوس میکنه بخاطر اختلاف قیمت هاش و ولوم پایینش تو اغلب جفت ارزها، این صرافی اصلا صرافیه مورد اعتمادی نیست، آرزوی موفقیت برای همه دوستان
یکبار بخون ببین اومدی آگاهی بدی یا تضعیف روحیه ؟ با این متن نصف و نیمه
اولش میگی قابل اعتماده اخرش میگی نیست.
داداش خودتم نفهمیدی چی گفتی تاوستاش تعریف میکردی یهو جهت عوض کردی
به نظرم تا حالا که داشتی کامنتا رو میخوندی ازین به بعد هم به راهت ادامه بدی خیلی بهتره هم واسه خودت هم واسه ما
اول میگی قابل اعتماده آخرش میگی مورد اعتماد نیست!
سلام خوب اسم اون صرافی قابل اعتمادو بنویس همه بدونن…ادمین چه مشکلی داری اجازه بده مردم مطلع بشن مگه ایرانی نیستی
نه داداش ادمین رباته، به. ترتیب تایید میکنه،البته اگه فحش و ناسزا و چند تا کلمه خاص که براش تعریف شده تو کامنتتون نباشه، حالا هی بگین ادمین جون مادرت تایید کن
چندچندی با خودت؟؟درگیری؟