آیا ایلان ماسک قصد کلاهبرداری دارد؟

به نظر من ایلان ماسکم ما ایرانیدها رو شناخته و دید چطور بورس کردن تو پاچمون و الان هم میخواد ارز دیجیتالاشو بکنه تو پاچه ملت ایران و بره مریخ این خط__________ و اینم نشون××××××××× اسکرین بگیرید بزنید درم درب خونتون هر وقت میرید بیرون ببینید

اگه به وقت خریده بودی و سود میکردی اینو نمیگفتی

شما نخر برو تو بورس کیف کن اصلا عشق کن
و حسرت ارزدیجیتال و مخصوصا دوج رو در تمام زندگیت بخور

کل سرمایه ایران تو ارز دیجیتال شاید به ۱% هم نرسه ، بازار ارز دست نهنگ ها هستش که بخش بزرگی از ارز و تشکیل میدن ، ایلان ماسک هم ریسک اینو نمیکنه که به امید ایرانیا یه سرمایه گذاری بزرگ بکنه توی دوج کوین ،و اینکه هر یه موشکی که اسپیس ایکس میسازه و میفرسته مریخ قیمتش از کل پول های ایرانیا توی بازار ارز دیجیتال بیشتره :sweat_smile::ok_hand:t2:

عزیز دل برادر تو همون بورس هم همه ضر نکردن من جمله خودم شما گذاشتی تو اوج خریدی کسی رو جز خودت مقصر ندون
همین دوج هم ۳سال پیش تو ۳۰ تومن خریدیم بر فرض محال که الان بریزه کسی که بازم تو قیمت بالا گرفته ضر میکنه
مطمئنا از اینجا هم بالاتر میره ولی کسی که اینجا نگیره و بالاتر بخره نباید کسی رو مقصر بدونه
و صد البته با نظرات هیچ کس خرید یا فروش نکنید و اگر اینکارو کردید و متضرر شدید با هم کسی رو جز خودتون مقصر ندونید

آبو بریز همونجا که میسوزه😆

ارز دیجیتال ؟؟؟ مطالعه کن یکم. هنوز فرق Cryptocurrency و Digitalcurrency رو نمیدونی.
سکوت کن

خواهشا برو بیرون :rofl:Get out