من ۱۰ ملیون وینک خریدم مال بچم ۲۰ سال دیگه استفاده کنه بنظرتون تا ۲۰ سال دیگه پیشرفتش چقدر هست؟
عزیزم ۲۰سال دیگه ارز از بین میره:neutral_face:
قول میدم بچه دبستانی هستی خودت😂
پچت میلیاردر خواهد شد همین
اگر قصد هولد داری، اون هم بیست ساله، ایکاش ریپل xrp میخریدی، یا لایت کوین LTC یا حتی اتریوم، آدا، پولکادات. تو بازه بیست ساله خیلی بهتر جواب میدن. به شخصه برای بلندمدت ریپل و لایت کوین رو بیشتر میپسندم
اگه زنده موندیم تا 20 سال دیگه شاید:smirking_face:
من خودم وینک دارم ولی نظرم اینه ارز های بهتری هم هست واسه خرید داداش ۲۰ سال زمان کمی نیست میتونی چیزای بهتری بخری
تا بیست سال دیگه میتونی کیف پولتو نگه داری ؟ اصن معلوم نیست تا بیست سال دیگه اون کیف پول ایران رو مسدود کنه یا نه یا اینکه گوشیت گم بشه و هر چی دیگه
چشم اندازت خیلی افق دوردست رو میبینه چی داری میگی کی مرده کی زنده شاید تا 20 سال دیگه انقدر تکنولوژی پیشرفت کنه که این رمز ارزها جاشونو به چیز دیگه ایی بده شاید هم بسوزن اگه باز میگفتی چندسال بعد قانع کننده بود،
بچت تیلیاردر میشه
ای کاش دو یا سه مدل ارز میگرفتی
فکر نمیکنم دنیا ۲۰ سال دیگه اجازه بده ارزای دیجیتال فعالیت کنن چون الانم بحث تحریمشون هست
سید جان تقسیم کن پولتو رو چندتا ارز
تخم مرغاتو تو یه سبد نزار
ایتریوم بخر
دوج بخر
ترون بخر
بیت کویین کش بخر
پنکیک سواپ بخر
بایننس بخر
10 تومن رو 10تا ارز 1تومن 1تومن بخر
اینجوری بعدا نمیگی کاش فلان رو میخریدم. چندین برابر این سود کرد. وینک هم اگه از رده خارج بشه. 1تومن سوخت و 9تا ارز دیگه رفته بالا
اسم فریز کی رو شنیدی ؟!
اگه نشنیدی راجبش یه تحقیق دارایی هات رو به باد ندی
دو سال دیگه قول میدم ۱۰ ملیونت ۱۰ ملیارد بشه
قول میدم دو ماه دیگ همشو بفروشی:joy:
بچه ات میلیاردر میشه اما اونموقع با یه میلیارد فقط میتونه یه بستنی بخره در ایران:joy:
ایشاالله این دروغ که گفتی راست باشه ایستگاهمون کردی داداقول میدم اگه هم خریده باشی دوماه دیگه باچهل درصدضررمیفروشی ماخودمون منتظریم ضررمون جبران بشه دربیایم
خیلی تو توهمی ارز های دیجیتال بر پایه تکنولوژی اند تا اون موقع هزار تا ارز مختلف میان و میرن فقط بیت کوین می مونه اونم با این حجم بازار نه ارز های دیگه شاید اتریوم و ریپل رو هم در نظر بگیریم ولی چیزی مثل وینک برای بیست سال حتی شوخی اشم مسخرس