سرمایه گذاری در تتر

۳ سال پیش ۲۰۰ میلیون تتر خریدم به پیشنهاد يکی از دوستان ۲۰۰ تومنم تا همین الان ۸۲۳ میلیون شده و هنوزم امید دارم که بالاتر میره مطمعنم این ارز تا ۲ سال دیگه رقیب جدی برای بیت کوین خواهد بود این حرفم بمونه یادگاری ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ دوساله دیگه میبینمتون

ارزش ۲۰۰ تومن شما ۳ سال پیش اندازه‌ی همین ۸۲۳ تومن الان بوده دوست عزیز. سودی نکردید.

داداش قیمت تتر متناسب با قیمت دلار بالا پایین میشه با این اطلاعات غلط اینجا مردمو به طمع ننداز عزیز دل

خداییش بذارید این جمله دوستمون بمونه به یادگار
۲ سال پیش اگه اتریوم میخریدی دونه ای ۵ تومن بود ۴۰ تا اتریوم میشد الان با قیمت ۶۰ میلیون مبشد ۲/۴۰۰/۰۰۰/۰۰۰ نابغه اقتصادی :joy::joy::joy:

ای داد و بیداد …:man_facepalming:t3:

یعنی ۲ سال دیگه هر یک دلار بالای یک میلیارد باید بشه که تتر رقیب بیت بشه. خدایا شفا نده اینو یکم بخندیم :rofl:

طرف حرفش رو با اقتدار گفت و رفت گفت دو سال دیگه میاد میبینتمون :rofl::rofl:

شاید هم بیشتر بوده ارزش ۲۰۰ میلیون

من احساس میکنم این حرفای یه آدم بیسوادیه که داره دروغ میگه وگرنه باید متاسف بود برای هموطنانم که بدون سواد و دانش وارد هر موضوعی میشن

این دو تا صفر اضافه کرده کلا مشخصه وارد نیست بیت با تتر مثل بنز آخرین مدلی که میخواد یه مدل بره بالاتر تترم پیکانی که الان آینه بغلاش شکسته درست شه میره همون 28

عزیز جان تتر همون ارزش دلار رو داره چطور انتظار داری پولدارت کنه اتریوم تو ۳ ماه دو برابر سود داده یعنی اگر ۸۰۰ تومن میذاشتی الان ۲۴۰۰۰۰۰۰۰۰ پول داشتی.ببخشید که اینجوری رک گفتم

فکر کنم بد خوابیدی

در صورتی سود کردی که دلار بشه ۵۰هزار تومن و تمام ارزا ریزشی باشع

فقط یه لایک اونم خودت:sweat_smile::grin:

شما که فکر میکنی گرگ وال استریت هستی،اگر همون ۳ سال پیش ۱۰ ملیون تومن bnbرو قیمت ۱۰ هزار تومنش میگم ،میخریدی،الان ۱۴ ملیارد پول داشتی.
حالا ببین ۲۰۰ ملیونت رو اگه میخریدی چقدر داشتی..
ساده ساده

دولت از اینا خبر داره با آمریکا سرشاخ میشه یا چی ؟ :joy::joy::joy::joy:

واقعا خدا شفات بده هر چی دیگه خریده بودی ده برابر سود میکردی

خدا شما رو از ما نگیره که باعث دلخوشیه همه هستین،ادم انقد کند ذهن؟!!! دهنت سرویس:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

فکنم فکرده اتریوم اشتباه کامنت اینجا گزاشته

دوست عزیز ۳ سال پیش یه سانتافه با پولت خریده بودی الان ۱.۵ داشتی جای ۸۰۰ تومان این حرفم بمونه برات یادگاری که دیگه از این ریسکای بزرگ نکنی :slightly_smiling_face: