لطفاً به جای توهین و توهم تئوری توطئه به چیزی که میگم دقت کنید و بعد با خیال راحت دیسلایک تون رو بکوبونید تا دلتون خنک بشه.
دامیننس بیت زیر 50 ست 2) ترکیه خرید و فروش ارز دیجیتال رو غیر قانونی اعلام کرده 3) زمزمههایی مبنی بر غير قانونی شدن معاملات در هند به گوش میرسه 4) خیلی از دولت ها از جمله مسؤلین دولت آمریکا به اشکال مختلف بر علیه این عرصه موضعگیری کردند 5) حجم معاملات روزانه به 40 میلیارد دلار کاهش یافته 6) خبر خوبی هم مبنی بر رشد بیت در کوتاه مدت وجود نداره و گاوها در حال تولید اخبار دروغین برای ترغیب خریداران خرد و تازه وارد به بازار هستن (به عنوان مثال انتشار خبر دروغین سرمایه گذاری 20 میلیارد دلاری علی بابا روی بیت کوین) و…
ولی علیرغم تمام این واقعیات منفی بیت رشد 3000 دلاری داشته، با کمی تامل میتوان دریافت که کاسه ای زیر نیم کاسه ست، شاید بپرسید چه کاسه ای؟ پاسخ من به سوال شما با یک مثال اینگونه خواهد بود : بازی صرافی ها با قیمت، برای لیکوئید کردن سرمایه ها و بهرهبرداری برداری سوء از شرایط بوجود آمده، با ی سرچ ساده توی گوگل متوجه خواهید شد که طی یکماه اخیر چه حجم بزرگی از سرمایه ها لیکوئید شده است( فقط در یک مورد تو چند روز گذشته یک نهنگ 82 میلیون دلار لیکوئید شده …
باور بفرمایید که قصد و غرض من مطلقا ایجاد ترس و استرس به شما هموطنان عزیز و نازنینم نیست فقط از سر دلسوزی نگران این هستم که با خریدهای هیجانی و غیر علمی سرمایه هایی که میدونم با خون دل به دست آوردید رو به خطر نیندازید.
توصیه من خرید و فروش پله ای با اعمال حد ضرر و تقسيم سرمایه روی چندین ارز پشتوانه دار به جای تنها یک ارز.
سلام دوست عزیز…ترکیه یه کشور توریست پذیر هستش تقریبا همه درآمدش از توریست و پوشاک بدست میاد…دنیا داره میره سمت ارز دیجیتال…ببین عزیزم ترکیه مجبوره گردنش و جلو ارز دیجیتال خم کنه…همین طور که ابر قدرتی مثل آمریکا هنوز نتونسته در مقابل بیت کویین قد علم کنه…ترکیه که چیزی نیست…تا ۱۰سال آینده انتقال قدرت برتر اقتصادی در دنیا از آمریکا به چین منتقل خواهد شد…تنها کشوری که من میبینم بیشترین استقبال رو از ارز دیجیتال داشته چین بوده…مطمئن باش کشوری مثل آمریکا بخاطر رقابت تنگاتنگ با چین طوری جلوی رمز ارز ها گردن خم خواهد کرد که کل تاریخ خواهد نوشت …من منکر احتمال ریزش بازار نیستم همان گونه که احتمال اوج گیری دوباره هم هست…ولی خواهشا حرفای سنجیده شده بزنید…نه چاله میدونی و حرفایی که شاید ۱ماهه دیگه کلا به درد یه بچه اول ابتدایی هم نخوره
ادمین جان لطفا تایید بفرما
سلام.یه جایی از صحبتهات که تقسیم بندی به چندتا ارز توصیه خوبی ولی این خرید ۲۰ میلیارد که گفتی علی با با خریدش واقعیه و اینجاشو درست نگفتی دوست نازنین دلسوز!؟؛" مطالعتو کمی بالاتر ببری از این نظر دلسوزتره"
عالی بود عالی
اما متاسفانه بیشتر مردم ایران هیجانی تصمیم میکیرند
در ارز دیجیتال باید چیزی حدود ۱۰-۲۰درصد از سرمایه که بهش نیازی و سرمایه گذاری بلند مدت کرد
عیب ایرانی این هست که میخواهد راه صد سال و یک شبه بره
کاپیتان عزیز، شما دیگه چرا، معلومه کامنت منو کامل نخوندی و یا خوب دقت نکردی، من کی منکر بازار ارز دیجیتال شدم و گفتم که بی پشتوانه و بی حساب و کتابه؟ تمام حرف من در مورد مقطع کنونی بازار و خطاب به دوستان تازه وارد بود، اگه من مخالف این عرصه بودم که از خرید پله ای و سبد ارزی و حد ضرر نمیگفتم!!! ضمنا اگه به قول شما حرف نسنجیده ای زدم که شما و یا دیگر دوستان رو آزرده خاطر کرده عذر میخوام ولی لطفا در مورد گویش چاله میدونی تجدید نظر بفرمایید، این دسته از هموطنان عزیز و نازنینم، انسانهایی شریف، عزتمند، لوتی صفت و لوتی مرام و با گویشی دلنشین هستند که من یکی مخلص همشون هستم و گاهی بعضی از دوستان به اشتباه و بدون غرض این نوع گویش رو نشانی از سطحی نگری و بیسوادی قلمداد میکنن.
چشم، به توصیه شما عمل خواهم کرد و مطالعه م رو بالا خواهم برد، انشالله. در مورد خبر خرید علی بابا هم من تحقیق کردم کذب بود، حتی خود علی بابا هم تکذيب کرده ولی اگه شما بگی من چشم بسته حرفت رو قبول میکنم
عالی وجود شماست، متاسفانه ایرادی که فرمودید به ما ایرانی ها، از جمله خود من وارد هست، به امید اینکه هر چه سریعتر این نقیصه رو رفع کنیم و ورژنهای جدیدمون از این لحاظ هم تصحیح بشن، انشالله