دوستان عزیز دقت کنید اینقدر لحطه به لحظه منتظر رشد این ارز یاارزهای دیگه نباشید چون این کار باعث میشه ناگهان دست به فروش عجولانه بزنید وبعدا پشیمان خواهید شد وحسرتش باقی میمونه ببینید این ارز که به این قیمت نمیمونه حتما رشد میکنه شاید یک ماه دیگه شایدم ۳ ماه دیگه ولی حتما این اتفاق میبفته پس ناراحت نباشید دوستانی هم قیمت ۶۰ یا۷۰ خریدند اصلا نگران نباشید حتما رشد خواهد کرد ارزبیت تورنت ۸ تومن بود بعد شد ۳۰ تومن بعد ۱۰۰ و۲۰۰ تا۳۳۰ رفت این ارزهم حتما این مسیر راطی خواهد کرد شاید حتی بهتر
درنتیجه صبر کنید وازکارهای روزمره خود غافل نشید وهمه ی زندگی خودرا تحت الشعاع این بازار قرارندهید ارزهایی مثل وینک ،ترون،،ویچین، چیلیز، دارید فقط صبر کنیید صبر صبر صبر خودمن اگه صبر کرده بودم ودچار هیجانات این بازار نشده بودم ۶۰۰ میلیون سود ازدستم نرفته بود الانم توضررم این یه تجربه بود دوست داشتم بادوستان مجازی خودم که فکر میکنم همه ما حس وحالمون تقریبا یکی به اشتراک بگذارم
پیروز وپرروزی درپناه خداوند مهربان صبر صبر صبر
چه حسرتی یک هفته بعد همین قیمته برمیگرده میخره
سلا دقیقا
من 4روز قبل هیجانی شدم وTLMرو9تومن فروختم بعد دو سه روز شد 19 تومن بنابرین بهترین گزینه صبر البته اونایی که می تونن نوسانگیری کنن… من که هر بار خواستم نوسان بگیرم اکثرا ضرر کردم. امیدوارم همیشه پر سود باشید
عالی و ممنون…
دمت گرم
این یه توکن قمار و شرط بندیه بهتره بگم شت کوینه با بیت تورنت مقایسش نکن