معامله ملک با بیت کوین

سلام دوستان ملکی دارم میخوام بابیت معامله کنم حدود ۱۰۰بیت در زعفرانیه اگر کسی این حجم بیت داره واقعی لطفا پیغام بده

آقای ادمین چرا همه پیامهای تکراری ایشان تائید میشه؟ مگه اینجا مشاور املاکه؟

خاک بر سر ادمین

حیف کرپتو نیست بتی به ملک ما که اجاره نشستم 80ملیاردم کرپتو دارم هیچ وقتم به پول یا ملک تبدیل نمیکنم اونا نع قیمتشون تغییر میکنه نع پیشرفت انچنانی دارن

هواستون به این هامی باشه که کلاه قرمز روی سرش را روی سر شما نگذارد البته کسی که ۱۰۰ بیت دارد خیلی زرنگه. هر جا میره تبلیغ وینک میکنه اقای هامی

بفروشش برو بیت بخر،کی آخه اینجا ۱۰۰ تا بیت داره

سلام‌ تماس بگیرید ۰۹۳۰۱۰۵۴۶۱۳

از عکست معلومه هیچی نیستی

صد هزار تومان گذاشتم تو ارز سود کنم میام میخرم

سلام چند متر هست زمین و قیمت چند

آرزو بر جوانان عیب نیست

با صدتا دوج معامله مون میشه؟
فقط یکم باید صبر کنی دوج برسه به بیت

سلام
خریدارم ولی کجا پیام بزارم و اینکه متراژ ملک رو بفرمائید

من ایشونو میشناسم حمید باز قرصاتو نخوردی ؟؟؟هزار باز بهت گفتم وقتی قرصاتو نخوردی از وای فای استفاده نکن .

سلام دوست عزیز،شماره بده تا صحبت کنیم ،این مقدار موجود هست

داداش چه توهمی زدی :rofl::rofl::rofl::sweat_smile:

اگه با زمین زعفران میزنی من حرفی ندارم…جفتش زعفران داره…:smiling_face_with_sunglasses::smiling_face_with_sunglasses::smiling_face_with_sunglasses:

واقعا فکر کردی ملکت تو زعفرانیہ با۱۰۰بیت برابری میکنہ عمو متری چند حساب کردی

صدتا که چیزی نی داداش ۲۰۰ تا میدم فقط بیت تورنت منظورته دیگه؟:joy:

امیدوارم هبچوقت همچین اشتباهی نکنی، بازار کریپتو قشنگه ، پولسازه ،ولی ماکسیمم با ۱۰هزارتا ،نه بیشتر ! من با ۵ هزارتا ۶ماهه دارم زندگیم رو ب بهترین حالت ممکن میگذرونم ،اگر ۵تا دیگه ام داشتم عالی میشد ولی از ۱۰ تا بیشتر واقعا اشتباهه چون تازه کاری و بازار بدی های خودشم داره ،ممکنه فردا بیت رو با خاک یکسان کردن ، اونموقع است که همیشه حسرت خونه نازنینت رو میخوری !در هر صورت خودت مصلحت کار خودت رو میدونی ، موفق باشی