معامله ملک با بیت کوین

درود به تمام دوستان عزیز .

شاهد یک پامپینگ پلن بسیار کثیفیم
دوج نامحدود هست … محاله چیزی نامحدود اینطور بره بالا

دقیقا این دست غول های سرمایه ست برای زدن جیب مردم جهان
متضرر شدگان تا اخر عمر به کریپتو بدبین خواهند شد.
هموطن پولهاتونو بکشید بیرون یا چنج کنید .
الان این حرف من به مزاجتون خوش نمیاد ولی حقیقتی بود که در کمال اطمینان بهتون گفتم ..
۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۰
ادمین بارها پیام دادم و تایید نکردی بخاطر وجدان انسانیت حداقل این پیام من رو تایید کن تا حتی یک نفر زندگیش خراب نشه .
سپاس

تو‌ برو بهمون بورست یا حداکثر بیت کوینت برس

۳ سال پیش هم همینارو میگفتن ، حالا هی بگین شوخیه ، مگه میشه چیزی پشتش نباشه و انقدر بره بالا ، حتما چیزی هست شک نکنید ، سکه های درحال گردش رو در نظر بگیرید وگرنه چه ربطی به نامحدود بودنش داره

تو نمیخواد فکر خراب شدن زندگی مردم باشی

دوروزه اومدید اینجا تراوشات ذهن کودنتون رو نگه دارید برای خودتون

تو ظاهرا تو بورس ایران بودی ااااااا

شما زیاد حرص نخور..در بازار سرمایه شرط اول پذیرش ریسکه…هر کسی هم در این بازار میاد این ریسک رو خودبخود قبول کرده…نیاز به این همه وکیل و وصی نداره…شما بهتره مواظب سرمایه خودت باشی …عجیبه هر ارزی رشد خوبی داره سر و کله امثال شما پیدا میشه که یاد سرمایه دیگران میافتید..

دوستان محترم، خسته نشدین بس که توی صفحه هر ارزی پیام چرت‌وپرت نوشتین؟ کمبود شعور خیلی چیز بدیه که متاسفانه گریبان خیلی‌ها را گرفته.
اصلا متوجه هستین که ممکنه زندگی یک نفر را به آتیش بکشین؟؟
از کی جنابعالی کارشناس شدی که حرف مفت میزنی؟؟

سیاست مدار تحلیل گر . ای پرده بردار از حقایق

بودن اوم موقع ک قیمتش رسید ب ده سنت همین حرفو می زدن

چرا میای حرف مفت میزنی خب
جان هرکی دوست داری تایید کن

دوست عزیز من جوابی که به شما میدم حرف من نیست حرف کارشناسهای این حوضه هستش.درسته عده ای از کارشناس ها نا محدود بودن این‌ارز رو پاشنه آشیلش میدون اما از انطرف عده ای دیگر نامحدود بودن این‌ارز رو نکته قوتش میدونن .دلیلش هم اینه که نامحدودیت بودنش باعث شده کارمزد خیلی گمی داشته باشه تو نقل و انتقال ها و برای همین کم کم مخصوصا تو جامعه امریکا داره جاشو وا میکنه و همنطور که خبر دارید یک شرکت معتبر عذایی باشگاه بسکتبال دالاس رستوران زنجیره ای و حتی تازگی تو خود پردازهای امریکا جاشو وا کرده تو هفته قبل هم تو انگلیس تاکسی هاشون بجا موند دوج هم‌میتونن دریافت کنن.
ادمین تایید کن لطفا درجواب ایشون

سلام حرف شماکاملا متین اما کسی که بخاد با تمام پولش بیاد .بازی کنه حقش شکسته .اینجا باید ی مکان برا سرگرمی باشه تا هرگز ضرر ازارت نده.با ون درصد از دارایی که تاثیری روی زندگی نداره وارد بشن

بیایید حسود نباشیم من 2 میلیون خریدم چند ماه پیش الان 60 میلیون شده :fu:

سلام فعلا که هر کس خریده میلیاردر شده…دیگه پایین نمیاد

داداش این حرفت محترمه اما نهنگ نیوفتاده ب جون این ارز این داره ذره ذره با خرید مردم میاد بالا تسلط رو بازارشم خیلی بیشتر از ریپله