سوال در مورد شیبا و ایلان ماسک

دوستان عزیز میتونم خواهش کنم خالصانه و درست بدون هیچ اِرق خاصی نسبت به ارز شیبا پاسخ من رو بدین؟
آیا واقعا ایلان ماسک قبلا از شیبا حمایت کرده؟ و اگر آره احتمالش هست که باز هم این کار رو بکنه؟
آخه رتبه شیبا هنوز خیلی پایینه،آیا ممکنه یه مرد ثروتمندی مثل اون ازش حمایت کنه و ازش بخره؟
ممنون میشم با اطلاعات موثق پاسخ بدین.هیچ کدوم راضی به ضرر همدیگه نیستیم🙏

ن عزیزم اگر ب قصد ایلان میخوای بیای نیا چون جریان ماسک و شیبا یک سوتفاهم بود ک همه جا پخش شد
ولی در اینکه ارز شیبا ارز اینده داری هست شکی نیست چون صرافی و وایت پیپرش رو داره میده بیرون و تیم کار بلدی داره با پشتوانه قوی
وسازنده شیبا و خالق اتریوم هم رفیق فابریک هستن
خلاصه بخر تو سبدت باشه
نمیگم کل سرمایه وزندگیت رو بخر هرگز
بلکه ی مقدار از سرمایه در حد اندک بخر ک رفت بالا نگی واااای اومد پایین هم نگی بدبخت شدم

ادمین تایید کن

نیازی به ایلان ماسک نیست صرافی خودش راه بندازه میکشه بالا قیمتش هات بیتم بیاد دیگه نور علی نور میشه

ببینید چون ایلان از دوج حمایت کرده بود که بر میگرده به سال ۲۰۱۸ و دوسال زمان برد که دوج خودش رو به اینجا برسونه پس بعید نیست که بخواد از این ارزهم حمایت کنه ولی نمیتونه بصورت مستقیم اینکارو انجام بده چون در صورت شکست پروژه شیبا،،ایلان اعتبار خودش رو از دست میده و کسی برای حرفش تره خورد نمیکنه ولی میاد یه سری سرنخ هایی میده که بفهمی…مثل این توییتش که گفت من برای خانوادم میخوام سگ شیبا اینو یا اینزو بخرم. و…

بله ایلان ماسک و جردن بلفورت در موردش سخن گفتن ولی این ارز خودش یک صرافی در حال راه اندازی داره اصلا جای نگرانی نیست و شما برای تایید صحبت بنده حتما به توییتر ایلان ماسک و جردن ی سر بزنید

سلام.عزیزم شیبا سواپ درحال آخرین آزمایشات امنیتی وبروز رسانی های نهایی جهت راه اندازی ایمن میباشد. منبع سایت شیبا… چه شود…

باسلام.عزیزم شیبا سواپ درحال آخرین آزمایشات امنیتی وبروز رسانی های نهایی جهت راه اندازی ایمن میباشد. منبع سایت شیبا… چه شود…