دوستان عزیز
هیچ بازاری بدون اصلاح و ریزش به روند خودش ادامه نخواهد داد.
با توجه به تشکیل الگوی کنج کاهشی در کوتاه مدت و همچنین اتمام روند صعودی بایننس کوین این ارز به مدت حداقل ۲ سال تا عدد ۱۳۰ دلار اصلاح خواهد کرد.
درسته باورش برای برخی افراد بسیار بسیار سخت هستش ولی حقیقتی غیر قابل انکار هست.
هیچ روند صعودی ابدی نیست.
و اصلاح هم جزوی از بازار صعودی هست.
دوستانی که دوست دارن این ارز رو هولد کنن باید در نظر بگیرن که سرمایشون قرار برای مدت بلندی رنج بزنه و یا کاهش پیدا کنه پس باید با دقت تصمیم خودشون رو بگیرن.
لازم به ذکر هست بیت کوین هم وارد روند بلند مدت نزولی شده و در بلند مدت تا بیست هزار دلار اصلاح خواهد کرد.
پس دوستان با علم و تحلیل وارد بازار بشین.
هر کسی به تحلیل و دلیل علمی نیاز داره تا تحلیلم رو ثابت کنم پیام بده توضیح بدم.
ادمین محترم خواهشمندم تایید بفرمایید.
با آرزوی موفقیت روزافزون برای همه عزیزان
چی چی میگی داداش 1000 دلار تا 5 ماه دیگه از برنامه هاشه..تحلیل تکنیکال و پرایس اکشن 80 درصد ماجراست همیشه صادق نیست.اگر قرار بود همه با تکنیکال و پرایس جلو بروند دیگه بازار معنی پیدا نمیکرد..اون 20 درصد هیجان بازار است
بعد شما تحلیلگر هستین یا نظر شخصی خودتونه
چیییییییشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من موندم ادمین چرا تایید کرده
سلام بنده به تکنیکال اشنایی دارم bnb تا ۲۳۰۰ دلار جلوش بازه از اونجا باید خیلی زور بزنه دقیق مثل اتریوم که از اینجا کارش کمی سخت میشه ولی زور جفتشون به ابرهای کمو و سقف های بالا سرشون میچربه و در اینده bnb بیت کوین و اتریوم رو پشت سر میزاره تا اخر سال ۱۴۰۰ bnb صدر نشین میشه من ازش ندارم ولی شک ندارم و اینو تکنیکال و پتانسیل رشد و نظر سنجی عمومی و بسیاری از کارشناسای حوزه دیفای میگن بشه واسه من فرق نداره نشه هم فرق نداره انشالا بشه که هم وطنام که روی این ارز هستن لذت ببرن.
سعی کن کمتر حرف بزنی
یا اینو نداری یا ضرر کردی روش.که اینطور میگی