دوستان کمک کنید که دارم بیچاره میشم
۳ روز پیش از تراست ولت مقدار قابل توجهی تتر ارسال کردم به کیف ایرانی . تراکنش هم انجام شد و pending را دیدم و الانم موجودی تراستم همون مقدار کم شده ولی با گذشت بیش از دو روز هنوز بحسابم نیومده
تو رو خدا بگید چجوری باید پیگیری کنم ؟
کجا گیر کرده؟
قابل پیگیری نیست ددست عزیز
برید تو قسمت تتر تراست روی سندینگ بزنید ببین به کیف پولی که ارسال کردی درست بوده یا نه و میتونی گزارشش و ببینی
اگه با trc20 بوده باشه کمتر از ده دقیقه باید ارسال میشد
شبکه درست انتخاب کردی
کیف پول کوینومی رو. نصب کن ولی به جا ایجاد اکانت جدید گزینه کیف پول. دارم را انتخاب کن و اطلاعات کیف پولتو بزن و بروز رسانی بکن به احتمال زیاد ارزت برمیکرده
برو فیلم اموزشی انتقال رو ببین اونجا یه کدی هست که فکرکنم باید تو صرافی بزنی تا تایید بشه همین مشکل برامنم پیش اومد.درست میشه نگران نباش
تا شنبه صبر کن احتمال خیلی زیاد میاد تو کیف پولت
توی تراست ولت، برو رو تراکنشی که انجام دادی ( و تتر رو به آدرس کیف ایرانی منتقل کردی). بعد روی گزینه more details کلیک کن. یه صفحه توی مرورگر اینترنت باز میشه. اونجا میتونی تمام جزئیات تراکنش رو ببینی. تو قسمت hash که بهش TX ID هم گفته میشه، یه عبارتی هست که اون رو باید کپی کنی، و در قالب یک درخواست پشتیبانی بفرستی به پشتیبانی تراست ولت و یا کیف پول ایرانی. قبلش حتما چک کن که آدرس کیف پول ایرانی و بستر انتقال رو درست وارد کرده باشی.
ایشالا که مشکلت برطرف میشه به حق همین شب عزیز…
شما باید به ترنزکشن اون معامله بری و کد هش اون معامله رو کپی کنی + تعداد تتر رو در کیف مقصد یا پشتیبانی اعلام کنی تا اونا بدونن که اون تترها برای شماست ، تتر ها در حال حاضر به مقصد رسیده و تراکنش تأیید شده اما شما همه مراحل رو کامل انجام ندادی و کد هش تراکنش و مقدار اونو بهشون اعلام نکردی و به همین خاطر هنوز تو حسابت نیومده ، نگران نباش با انجام مراحلی که بهت گفتم تترهات میشینه تو حسابت ، یادتون باشه ارز تتر مثل ارزهای دیگه نیست باید کد هش تراکنش و مقدار اونو به کیف مقصد اعلام کنید ، التماس دعا
فیلترشکن روشن کن از اول رفرش کن
پشتیبانی پیام بدین درجریان بزارین
پیگیر نباش
تا تو باشی ولت ایرانی یگه پول نریزی
مشکل از تراست ولته. این کیف پول داستان زیاد داره