وقتی ارزای دیگه بی حساب کتاب، بدون حمایت اشخاص و بدون سامورت سایتها و معاملات اینترنتی رشد های شارپی یهویی داشتن کسی نگفت حبابه مثل sol, btt و ارز خود بایننس که یکدفعه رشد شدید داشت حالا به مردمی ترین ارز دنیا و پرحمایت ترین این حرفها رو میزنید این همه سود گرفتین تحمل دو روز اصلاح ۱۰ درصدی رو ندارین البته این افراد که این حرفهارو میزنن جوگیر شدن دیروز تو اوج خریدن و تحمل صبر و سرمایه گزاری رو ندارن و فکر میکنند موقعی که میخرن بلافاصله رشد میکنه و موقعی که میفروشن رشدش متوقف میشه و تو فراز و نشیب همراه نمیشن
حاجی یک سوم این ارز برا ایلانماسکه یک سوم دیگش برا ینفر دیگ ک معلوم نیس کیه که کلا میشه دو سوم مال دو نفر یک سوم ک مردمن کافیه فقط یکی از این یک سوما ک ایلان ماسک یا اون شخص گمنام بفروشه همه بدبخت میشن این چیز رو هم در نظر بگیرین و کل سرمایتونو ت ی ارز نبرین ادمین لطفااااا تایید کن
این ارزهایی که نام بردی همشون بر اساس کارایی و برنامه ها و خدمتهایی که ارائه کردن ،رشد کردن ولی دوج فقط بستگی به رفتار شخصی داره که ایلان ماسک و اطرافیانش هستند. من نمیگم سود نمیکنه یا میریزه ، فقط در صد ریسکش خیلی بالاست.
من خودم دوج خریدم ولی با ریسک بالا ،